9 t/m 15 oktober 2020 | via website en social kanalen 9 t/m 15 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Dagaanbiedingen - 10% korting op Babybjörn Draagzak One Air, Draagzak Move & Reisbedje Light

10% korting op Babybjörn Draagzak One Air, Draagzak Move & Reisbedje Light

BABYBJÖRN Draagzak One Air (Zwart, 3D Mesh)

Draagzak One is een zachte en ergonomische draagzak waarmee je je kind direct na de geboorte eenvoudig de belangrijke nabijheid en hechting kunt geven. Een breed, verstelbaar zitoppervlak zorgt ervoor dat de heupen van je kind in een comfortabele en ergonomisch verantwoorde stand komen te zitten. Eenvoudig af te stellen grootte, zitbreedte en hoofdsteun wanneer je kind groter wordt of als de draagzak door meerdere mensen gebruikt wordt. Meer weten? Bekijk de review over de Draagzak One Air. 

Bestel de draagzak One Air hier en krijg 10% korting bij gebruik van actiecode: wolken

BABYBJÖRN Draagzak MOVE (Grijs, 3D Mesh)

De ingebouwde rugsteun, heupriem en gevoerde schouderbanden van de draagzak MOVE helpen het gewicht gelijkmatig te verdelen, zodat het ook comfortabel blijft als je je baby langer draagt. Je kan de breedte van het zitgedeelte aanpassen, zodat je baby altijd ergonomisch zit met de juiste ondersteuning van rug, benen en heupen. De luchtige 3D meshstof laat veel lucht door, droogt snel na het wassen en voelt zacht en comfortabel aan voor je baby. Meer weten? Bekijk de review over de draagzak Move. 

Bestel de draagzak MOVE hier en krijg 10% korting bij gebruik van actiecode: wolken

BABYBJÖRN Reisbedje Light (Zilver)

In één handbeweging op te zetten en eenvoudig en snel weer in te klappen. Een knusse plek voor je kleintje bij logeerpartijtjes of gewoon thuis in de woonkamer. Met zacht matras en handige draagtas, alles in één.

Bestel het reisbedje Light hier en krijg 10% korting bij gebruik van actiecode: wolken

Ook interessant?