9 t/m 15 oktober 2020 | via website en social kanalen 9 t/m 15 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Dagaanbiedingen - Fijne kortingen in de Ouders van Nu shop

Fijne kortingen in de Ouders van Nu shop

Leren Burkely luiertas zwart of bruin
Luiers, billendoekjes, een fles, speen, een knuffel. Je sjouwt nogal wat mee voor je baby op een dag. Als je dan toch voor pakezel speelt, dan wel in stijl. Met deze leren luiertas van Burkely kun je voor de dag komen. En het allermooiste? Je krijgt nu € 100 korting + nog eens 10% In de wolken Festival korting met de kortingscode INDEWOLKEN20.

Shop hier de bruine luiertas >>

Shop hier de zwarte luiertas >>

Ouders van Nu In de wolken new born set
Bij Ouders van Nu weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat alles klopt. De Ouders van Nu In de wolken new born set bestaat uit acht slimme basics (in de kleuren antracietgrijs en lichtgrijs gemêleerd) van zacht en verantwoord geproduceerd bio-katoen. Fijn voor je baby, goed voor de wereld en handig voor jou als kersverse ouder. Je krijgt nu ruim € 44 korting + nog eens 10% In de wolken Festival korting.

Shop nu met 10% extra korting met de kortingscode INDEWOLKEN20 >>

Studio Noos mombag
Als luiertas of een fashionable exemplaar voor jezelf. Inpakken en gáán. Deze multifunctionele mombag van Studio Noos is met de hand gemaakt, met liefde voor mode én je portemonnee. Ideaal voor aan de kinderwagen, maar ook als fashionable tas voor jezelf. Verkrijgbaar in 10 varianten: van wollig Chunky Teddy tot zachte rib stof. In de Ouders van Nu shop krijg je 10% korting op alle Studio Noos tassen + nu nog eens 10% extra In de wolken Festival korting.

Shop nu met 10% éxtra korting met de kortingscode INDEWOLKEN20 >>

Nachtlampjes van Flow Amsterdam
Nooit met bang in het donker met deze leuke nachtlampjes van Flow Amsterdam. Vind je baby het spannend in het donker? Met een lichtgevend vriendje is dat zo opgelost. Kies uit 8 vrolijke nachtlampjes. Zoals Fabian het hertje, Robin het vosje, Björn de stoere ijsbeer of Moby de walvis. In de Ouders van Nu shop ontvang je er een gratis vrolijk mini led lampje bij t.w.v. €9,95. Daarnaast shop je tijdens het In de wolken Festival met 10% extra korting.

Shop nu met 10% extra korting met de kortingscode INDEWOLKEN20 >>

Hartslag knuffel van Flow Amsterdam
Help je baby rustig in slaap vallen met deze knuffel die verschillende rustgevende geluiden maakt. De knuffel kan verschillende melodieën afspelen en een hartslag of waterval nabootsen. De knuffel zal na de ingestelde tijd vanzelf uitgaan, wanneer je baby weer begint met huilen gaat het geluid van de knuffel vanzelf weer aan. En wist je dat de knuffels heerlijk zacht zijn? Oftewel ook nog eens een heerlijk knuffelvriendje!

Deze unieke knuffels zijn verkrijgbaar in 6 verschillende varianten. Robin de vos in het grijs of oranje, Moby de walvis in het grijs of blauw, Olly de octopus en Milo het konijntje. Voor welke ga jij?

In de Ouders van Nu shop ontvang je er een gratis vrolijk mini nachtlampje bij t.w.v. €9,95. Daarnaast shop je tijdens het In de wolken Festival met 10% extra korting.

Shop nu met 10% extra korting met de kortingscode INDEWOLKEN20 >>

Ouders van Nu Zwanger scheurkalender en Baby scheurkalender

Met de Ouders van Nu Zwanger Scheurkalender tel je de dagen af naar je bevalling en krijg je elke dag een handige tip. Een leuke manier om samen met je partner de zwangerschap te beleven van dag tot dag. En voor als je straks bevallen bent is de Baby Scheurkalender een musthave. Zo krijg je toch een beetje grip op die dagen die voorbijvliegen en vind je 365 leuke weetjes over de ontwikkeling van jouw baby. Ook leuk om cadeau te geven!

Zwanger scheurkalender
Als je zwanger bent, gebeurt er van alles in je buik. In de Zwanger scheurkalender van Ouders van Nu lees je voor elke dag een tip over jouw baby en je bestaan als aanstaande ouder.
Je zwangerschap is een tijd vol mijlpalen, cravings, rare kwaaltjes en bijzondere ontdekkingen. Er gebeurt van alles in je buik: in negen maanden tijd groeit er een baby met alles erop en eraan.

Baby scheurkalender
Het cliché is waar: het gaat zó snel. Je knippert met je ogen en je baby mag alweer één kaarsje uitblazen op de taart.
Met deze Ouders van Nu Baby scheurkalender krijg je toch een beetje grip op die dagen die voorbijvliegen én 365 leuke weetjes over de ontwikkeling van het eerste jaar van je kind. In de Baby Scheurkalender van Ouders van Nu vind je elke dag een tip en weetje over de ontwikkeling van jouw baby.

Shop nu met 10% extra korting met de kortingscode INDEWOLKEN20 >>

Babyfoons van Alecto
Net als voor alle ouders is voor jou je kindje je belangrijkste bezit. Daarvoor wil je alleen het beste. Daarom zoek je naar een babyfoon waar je met een gerust hart op kan vertrouwen. Vrijwel alle ouders gaan vroeg of laat op zoek naar een babyfoon. Het kan je meer rust geven, omdat je gewaarschuwd wordt als je baby wakker is, huilt of andere geluidjes maakt. Er zijn veel verschillende soorten babyfoons. Wil je bijvoorbeeld een babyfoon met of zonder camera? In de Ouders van Nu shop vind je verschillende kwalitatieve babyfoons van Alecto. Shop ze allemaal met korting en daarbovenop nog een speciale In de wolken Festival korting.

Shop nu met 10% extra korting met de kortingscode INDEWOLKEN20 >>

Snoozebaby boxkleed in grijs of roze
Spelen is een leuke en leerzame bezigheid voor je baby. Een fijn speelkleed/ boxkleed is daarbij onmisbaar in de box maar ook voor in de woon- of babykamer. Het Snoozebaby speelkleed is heerlijk zacht en dik van stof. De 22 labeltjes en 18 tags op het speelkleed stimuleren om te rollen, te reiken en te kruipen. Je krijgt nu € 18 korting + nog eens 10% In de wolken Festival korting.

Shop nu met 10% extra korting met de kortingscode INDEWOLKEN20 >>

>>De kortingscode INDEWOLKEN20 is geldig tot en met 31 oktober 2020.<<

Ook interessant?