9 t/m 15 oktober 2020 | via website en social kanalen 9 t/m 15 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Dagaanbiedingen - Lieveluiers.nl 20% korting op het merk Applecheecks en meer

Lieveluiers.nl 20% korting op het merk Applecheecks en meer

20% korting op alles van het merk BestBottom

 

BestBottom is een Amerikaans merk, waarvan de productie plaatsvindt in de USA. Zij hebben een uniek SIO (Snap-In-One) systeem ontworpen voor gebruik van geboorte tot zindelijkheid.


 

20% korting op alles van het merk Imse Vimse


ImseVimse is een Zweeds merk dat enkel gebruik maakt van OEKO-TEX gecertificeerd biologisch katoen. De producten worden geproduceerd binnen Europa en Turkije. Het overgrote deel van ons assortiment van dit merk bestaat uit producten voor de menstruatie. Hiernaast hebben we oefenbroekjes en wasbare luier accessoires van dit merk.
Bekijk de aanbiedingen op lieveluiers.nl >>

20% korting op alles van het merk Imagine Baby

Imagine Baby is een Amerikaans merk waarvan de productie plaatsvindt in een kleinschalig familieatelier in China. Wij hebben binnen ons assortiment covers, prefolds, flats, voorgevormde luiers en accessoires van Imagine Baby.
Bekijk de aanbiedingen op lieveluiers.nl >>

20% korting op alles van het merk Geffen Baby

 

Geffen Baby is een Amerikaans merk dat voor hun producten een unieke mix van hennep en biologisch katoen gebruikt. Ze zeer zijn trots op hun ‘Made in de USA’ producten. Dit zijn de prefolds, flats, inleggers en zoogcompressen. De voorgevormde luiers worden geproduceerd in Pakistan.
Bekijk de aanbiedingen op lieveluiers.nl >>

15% korting op het gehele assortiment

Binnen ons assortiment vind je alle soorten luiersystemen (All-In-One, Snap-In-One/ All-In-Two, Pocketluiers en een tweedelig systeem). Daarnaast hebben we oefenbroekjes, zwemluiers, bijbehorende accessoires als billendoekjes en wetbags en producten voor de vrouw (borstvoeding en menstruatie).

20% korting op alles van het merk Applecheeks

Applecheeks is een Canadees merk. Ontwerp en productie vindt plaats in Canada. Het assortiment bestaat uit pockets, inleggers, zwemluiers, wetbags en meer.

Ook interessant?