9 t/m 15 oktober 2020 | via website en social kanalen 9 t/m 15 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Dagaanbiedingen - Puur met Olie: Diffuserset met gratis e-book

Puur met Olie: Diffuserset met gratis e-book

Zwanger zijn is een bijzondere ervaring. Het is een prachtige gelegenheid om meer rust in je leven in te bouwen en goed voor jezelf te zorgen. Hoe beter jij in je vel zit, hoe meer tevreden je baby op de wereld komt. Essentiële oliën kun je gebruiken om je te ontspannen en te verbinden met het kindje in je buik. Maar ook als de baby er is, bij krampjes, groeipijn, lekker slapen en ter bevordering van de borstvoeding of bij zwangerschapsmisselijkheid kan het ondersteunen. 


AANBIEDING: Feather the Owl

Maak kennis met de leukste diffuser tot nu toe: Feather the Owl.
Bedtijd wordt nog leuker met deze schattige, veelzijdige uil – het is een luchtbevochtiger, verstuiver, nachtlampje en muziekdoosje in 1. Feather the Owl heeft tien verschillende LED-lichtopties en ingebouwde speaker met vijf verschillende geluidsopties waaronder regen, natuurgeluiden met vogels, de zee, baarmoedergeluiden en slaapliedjes. De pootjes zijn aanraakgevoelig en maken het voor jonge kinderen ook makkelijk om de diffuser te bedienen. Inclusief 5 ml Lavendel olie en een Gentle baby olie roller. Beide oliën kunnen ingezet worden om rust en ontspanning te creëren.

Bij aanschaf van de starterkit of diffuser tijdens de actie periode ( 9 t/m 15 oktober) ontvang je het gratis E-book: Mindfull moederschap met essentiële oliën t.w.v. 19,97. Bekijk de aanbieding>
Bij besteding boven de  200 euro ontvang je er ook nog een gratis ontspannings olieroller bij t.w.v. 24,99

Ook interessant?