Hét evenement van Ouders van Nu Hét evenement van Ouders van Nu
Home - Handig om te weten

Handig om te weten

Op deze pagina vind je de meestgestelde vragen over de digitale editie van het In de wolken Festival, van 9 t/m 15 oktober 2020, via site en social kanalen. Kijk hieronder in de lijst en klik op jouw vraag voor het antwoord.

Waarom komt er een digitale versie van het In de wolken Festival dit jaar?

In verband met de ontwikkelingen rondom COVID-19 kan het In de wolken Festival, zoals je die van ons gewend bent, helaas geen doorgang vinden. De veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten, leveranciers en medewerkers staan voorop voor DPG Media. Dit jaar brengen we een geweldige online versie van het In de wolken Festival. Van 9 t/15 oktober brengen we allerlei online workshops, inspirerende webinars en de de leukste merken gewoon bij jou thuis. En jij kunt er gratis bij zijn!

Wat staat er op het digitale programma?

Het wordt een bomvol online progamma waar je als ouder (in spé) echt wat aan hebt. Op het digitale event kan je terecht voor veel informatie over producten en merken en is er ontzettend veel te doen. Denk aan webinars en live interviews en lezingen van experts. Natuurlijk zijn ook de redacties van Ouders van Nu, Kek Mama en ViVA Mama erbij voor nog meer inspiratie en informatie. De komende tijd wordt er meer bekend over de programmering. Houd hiervoor de site en de socials in de gaten. We’ll keep you posted!

Wanneer vindt de digitale editie plaats?

Van 9 tot en met 15 oktober 2020 hebben we speciaal voor alle ouders (in spé) de leukste online talks, workshops en webinars verzameld. In de programmering wordt rekening gehouden met gepaste tijdstippen.

Klopt het dat de activiteiten gratis zijn?

Ja, je kunt kosteloos meedoen aan alle activiteiten. Wel is het handig om je in te schrijven voor de webinars of workshops. Zo weten wij wie er komen en ontvang jij meer meer info in je inbox. Bovendien ontvang je van te voren een handige reminder. Binnenkort wordt de programmering bekend, houd hiervoor de site en de socials in de gaten. 

Contact 

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar hello@indewolkenfestival.nl. Je vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden.