9 t/m 15 oktober 2020 | via website en social kanalen 9 t/m 15 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Handig om te weten

Handig om te weten

Alle meestgestelde vragen kun je hier terugvinden. Kijk hieronder in de lijst en klik op jouw vraag voor het antwoord.

Gaat het In de wolken Festival dit jaar door?

In verband met de ontwikkelingen rondom COVID-19 kan het In de wolken Festival, zoals je die van ons gewend bent, helaas geen doorgang vinden. De veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten, leveranciers en medewerkers staan voorop voor DPG Media. Het In de wolken Festival schuift door naar oktober 2021 in verband met de ontwikkelingen rondom COVID-19. Dit najaar presenteren we een digitaal event om toch al  de laatste baby- en kindernieuwtjes te brengen.

Waarom gaat de beurs niet door?

De regering heeft het organiseren van events zonder limiet aan bezoekers inmiddels toegestaan, mits aan diverse voorwaarden wordt voldaan. Het toepassen van de nieuwe regelgeving rond social distancing en de te waarborgen hygiëne, neemt veel tijd in beslag omdat dit voor alle partijen nieuw is. Wij vinden het goed toepassen en naleven van de regels een must om de veiligheid te kunnen garanderen van jou als bezoeker, de deelnemers, relaties en collega’s.

Wat staat er op het digitale programma?

Het wordt een tof online progamma. Op het digitale event kan je terecht voor veel informatie over producten en merken en fijne beursaanbiedingen. Daarnaast is er veel te doen. Denk aan webinars en live interviews en lezingen van experts. Natuurlijk zijn ook de redacties van de woonbladen Ouders van Nu, Kek Mama en ViVA Mama erbij voor nog meer inspiratie en informatie. De komende tijd wordt er meer bekend over de programmering. Houd hiervoor de site en de socials in de gaten. We’ll keep you posted!

Wanneer vindt de digitale editie plaats?

Van 9 tot en met 15 oktober 2020 vinden er online allerlei toffe activiteiten plaats. In de programmering wordt rekening gehouden met gepaste tijdstippen.

Moet ik hiervoor tickets kopen?

Voor sommige online activiteiten zijn er inderdaad tickets nodig, voor andere is dit niet het geval. Er zijn dus betaalde en onbetaalde activiteiten. Je kan zelf kiezen welke onderdelen jouw interesse hebben en daar een ticket voor scoren. Binnenkort wordt de programmering bekend, net als meer informatie over de ticketverkoop. Houd hiervoor de site en de socials in de gaten. 

Contact 

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar hello@indewolkenfestival.nl. Je vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden.