8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - 3x houten accessoires die je babykamer hé-le-maal afmaken

3x houten accessoires die je babykamer hé-le-maal afmaken

houten
Veel zorg, een boel liefde en een flink wat gevoel voor stijl: Cora stopt veel in de producten die ze ontwerpt voor haar bedrijf Verslingerd aan hout. Deze drie toffe producten zetten de puntjes op de i in jouw baby- of kinderkamer.

Al jaren wilde Cora iets creatievers doen. Maar eerst werd er nog een droomhuis in het Noord-Hollandse dorpje Barsingerhorn verbouwd en twee kindjes geboren. Halverwege 2017 zette ze de stap en begon ze met Verslingerd aan hout.

Ze houdt van hout

De producten die ze maakt, zijn van hout gemaakt. Cora ontwerpt, bewerkt en zoekt met precisie materialen en leveranciers uit. ‘Ik ben een pietje precies, dus niet alle producten halen uiteindelijk de webshop…’ Wat de webshop wèl haalt, mag er dan ook zijn. Plaatjes zijn het, haar producten. Geen massaproductie, maar eigen ontwerpen die met veel zorg en liefde worden gemaakt. Haar kinderen zijn inmiddels perfecte proefpersonen voor haar producten.

1 Slingers aan de muur

Een mooie slinger maakt de babykamer of kinderkamer ècht af! De houten slingers zijn er in standaard samenstellingen. Denk aan een mooie slinger met zorgvuldig samengestelde vormen, zoals inktvisjes, droomwolken, maan en sterren. Maar je kan ook de ontwerper in jezelf wakker maken en zelf een exemplaar samenstellen. Mix en match met figuren en kleuren die jij leuk vindt, zodat je slinger precies past bij de stijl van je baby- of kinderkamer.

2 Vosje of walvis?

Eigenlijk is er niets leukers dan het inrichten van je babykamer of het (her)inrichten van een kinderkamer voor die grote broer of zus. En om dan de puntjes op de i zetten met de allerleukste accessoires om zijn of haar kamertje helemaal af te maken. Bij Verslingerd aan hout vind je veel mooie houten accessoires. Denk aan een tof houten silhouet, bijvoorbeeld van een vosje of walvis. Of aan een houten poster met uitsnede. De meeste accessoires zijn in alle beschikbare kleuren te bestellen, of je nu gaat voor naturel hout of voor een kleurtje.

3 Licht als eyecatcher

Zo origineel: Verslingerd aan hout verkoopt ook wandlampen. Moet je echt even zien, want zo’n lamp is een echte eyecatcher! Cora gebruikt veel mooie vormen in haar lampen, van dieren tot voertuigen en meer.
Alle houten lampen zijn van eigen ontwerp, handgemaakt en in alle beschikbare kleuren te maken. Een unieke toevoeging aan iedere baby- of kinderkamer! De lampen zijn geschikt voor LED-verlichting en zo veilig voor kinderhandjes en in combinatie met het hout.

Jij komt toch ook naar het In de wolken Festival? Daar vind je de mooie producten van Verslingerd aan hout natuurlijk ook.

Ook interessant?