8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - 3x kraamkado met wow-factor!

3x kraamkado met wow-factor!

kraamkado
Tijd voor beschuit met muisjes? En op kraambezoek bij een nieuw baby’tje? Wat is er leuker dan het geven van een kraamkado waarmee je gegarandeerd hoge ogen gooit? Met deze drie superleuke presentjes scoor je punten!

Niets leuker dan het perfecte kadootje vinden voor dat nieuwe kindje. En zeg nou zelf, het pasgeboren baby’tje van je lieve vriendin of die fijne buurvrouw verdient het állerleukste. Maar: wat kies je? En waar heeft een baby of zijn of haar moeder echt iets aan? Kleertjes, knuffels of misschien speelgoed? 

Wie het zeker wilt weten, kiest iets uit het lijstje hieronder. Het zijn kadootjes die de twee Eindhovense zussen Mirte en Lori, alvast voor je uitzochten. De twee namen eind 2018 de webshop Mini & Momo over en zijn sindsdien met veel plezier altijd op zoek naar nieuwe producten met wow-factor. Deze kraamkadootjes wil je geven (óf lekker zelf houden):

1 Herinneringen maken

Met de invulboeken van Maan Amsterdam kun je alles bijhouden rondom de mijlpalen van jou en je kleintje. In het geboorteboek vul je bijvoorbeeld alles in over de geboorte van je kindje en de kraamweek. Daarnaast is er ruimte voor de kraamvisite om iets te schrijven en voldoende plek om foto’s en geboortepost in te plakken. Zo maak je voor jezelf én voor later een mooi boek vol herinneringen.

2 Voor kleintjes die tandjes krijgen

Als de tandjes van je kleintje beginnen door te komen, kun je een van de schattige bijtringen van het leuke merk A Little Lovely Company met een gerust hart geven. De bijtringen zijn gemaakt van 100 procent natuurlijk rubber van de Hevea boom en bevatten geen gevaarlijke stoffen. Superleuk als kraamkadootje! 

3 Kraamkado voor een Tiny Human

Je zou het alleen al voor de vrolijke verpakking kopen: de producten van Tiny Humans sieren elke kinderkamer en zijn heerlijk om je kleintje mee te verzorgen. Zo is er bijvoorbeeld de Baby Bodylotion, een natuurlijke bodylotion die de gevoelige huid van je kindje op een milde manier voedt en hydrateert. De lotion bevat onder andere bijenwas en heeft een heerlijke subtiele babygeur. Joepie: er zijn ook nog een fijne luiercrème, shampoo, bodyolie en bodywash.

Bij Mini & Momo vind je nog veel meer leuke merken! Surf snel naar de site of kom gezellig naar het In de wolken Festival. Kan je gelijk even Mirte en Lori gedag zeggen! Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?