8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Gezocht: bolle buiken en blozende baby’s voor een toffe fotoshoot

Gezocht: bolle buiken en blozende baby’s voor een toffe fotoshoot

foto

Voor je het weet zijn je kleintjes groot. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Bewaar de bijzondere momenten van jouw mini-me met een toffe fotoshoot.

Het is zo’n cliché, maar o zo waar. Die eerste periode met je baby vliegt razendsnel voorbij. Dat komt omdat er ook zo ongelooflijk veel in korte tijd gebeurt in het leven en de ontwikkeling van onze mini-mensjes. Binnen notime is jouw snoezige baby al een hele dame of grote jongen. Echt hoor. Hoe fijn is het dan om met mooie foto’s de tijd nog even terug te zetten? Met écht mooie beelden bedoelen we dus, bijzonder vastgelegd door een professionele fotograaf.

Bolle buikjes en blozende baby’s

Fotostudio Duo is gespecialiseerd in zwangerschaps- en babyfotografie en een begrip in Amsterdam. In hun studio leggen fotografen Jonneke en Rose samen bolle buiken, blozende baby’s en trotse papa’s en mama’s en broertjes en zusjes op de gevoelige plaat. 

Dat doen ze trouwens helemaal op hun eigen manier maar altijd afgestemd op jouw wensen. ‘We zijn altijd in voor een lolletje en stellen graag onze klanten op hun gemak. Bij ons krijg je een lekker bakje koffie of thee bij je afspraak. We draaien je favoriete muziek tijdens je fotoshoot als je dat zou willen!’

Fijne festivalaanbieding

Dus, waar wacht je nog op? Tijd om je kleintje(s) op de gevoelige plaat te zetten. Jij komt toch ook naar het In de wolken Festival, op 17, 18, en 19 oktober in Expo Haarlemmermeer? Loop dan even langs de stand van Fotostudio Duo. Hier wacht namelijk een mooie festival-aanbieding op je om deze wonderlijke periode in je leven vast te laten leggen. 

Boek hier snel je kaarten!

Kijk, dit is dus zo’n mooie foto van Fotostudio Duo. Zeg nou zelf, is het geen plaatje?

Ook interessant?