Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Mooi! Een 3D-beeldje van je zwangere buik

Mooi! Een 3D-beeldje van je zwangere buik


Zwanger zijn is een van je mooiste levenservaringen. Maak een tastbare herinnering aan
deze bijzondere periode in je leven met een 3d kunstwerk van je eigen zwangere buik, vier je zwangerschap!

Beeldje van je buik
Een Bellyprint is een 3D beeld van vijftien tot twintig centimeter, tijdens de afspraak is er alle ruimte om je keuze te maken, hoeveel ze ook online laten zien, het allerfijnste is dat jij of jullie de tijd nemen om het materiaal te bekijken. Ook bespreken je de pose en adviseert Bellyprint je hierin. Ze leggen je in ongeveer twee minuten vast met de 3D camera en bekijken samen met jou het digitale resultaat. Verwondering over hoe prachtig je zwanger bent begint al tijdens de afspraak!

Pronkstuk
‘Veel klanten laten in eerste instantie het beeldje maken voor zichzelf, wetende dat
die unieke buik na een paar maanden weg is. Maar we horen vaak dat het beeldje
een prominente plek in huis heeft gekregen,’ aldus de dames achter Bellyprint.

View this post on Instagram

#Repost @jacquelinesteenbeek with @get_repost ・・・ Wat ben ik onwijs trots op dit kleine beeldje in mijn hand! Dankzij @bellyprint heb ik mijn zwangere buik op een unieke manier voor altijd kunnen vastleggen! Het is zo gek om je eigen “lichaam” op zijn meest bijzondere moment (zwanger) zo te bewonderen ❤️ Het leuke is dat je bij @bellyprint zowel de grootte als het materiaal van je beeldje zelf kunt bepalen! Ondanks dat dit beeldje onwijs persoonlijk is, ben ik er zo trots op dat ik het midden in de woonkamer heb geplaatst Haha! En nu natuurlijk ook met jullie deel 🤗 Het leuke is dat ik alle @babyglimpse.nl klanten een unieke kortingscode mag meegeven om ook jouw zwangere buik zo vast te laten leggen. Kom je langs voor een echo? Vergeet dan dus niet je kortingscode mee te nemen ❤️ #soproud #mybody #bellyprint #samenwerking • • • #pregnantbody #pregnantbelly #zwangerschapsbuik #zwangerschap #zwanger #pregnant #pregnancy #zwangerschapsbeeldje #momblogger #momblog #mamablogger #mamablog

A post shared by bellyprint (@bellyprint) on

 

Ben je ook bij het In de wolken Festival?

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober de leukste (gratis) webinars of workshops volgen en natuurlijk alsnog flink shoppen! Bij Bellyprint hebben ze tijdens het festival geweldige beursaanbiedingen. Wil je op de hoogte blijven van deze en alle andere aanbiedingen? Volg ons op Facebook en Instagram en je weet zeker dat je alles van het festival meemaakt.

Ook interessant?