9 t/m 15 oktober 2020 | via website en social kanalen 9 t/m 15 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - zwanger - Mooi! Een 3D-beeldje van je zwangere buik

Mooi! Een 3D-beeldje van je zwangere buik


Zwanger zijn is een van de mooiste levenservaringen. Alleen jammer dat die prachtige buik ook weer verdwijnt. Bellyprint print 3D beeldjes van jouw zwangere buik. Zo leg je je zwangerschap voor altijd vast. 

Beeldje van je buik

Een Bellyprint is een 3D beeldje met een formaat van vijftien centimeter. Om het beeldje te maken, bepaal je tijdens een gesprek de pose die bij je past, of er details zijn die je wilt verzachten (zoals littekens) en welk materiaal je graag voor het beeldje wilt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een kunstwerkje van kunststof, met stonelook (van Terazzo of met betonlook) of porcelinlook en woodfill. Met een 3D-camera worden vervolgens binnen anderhalve minuut zo’n tweeduizend foto’s van je buik genomen waarna het beeldje kan worden geprint.

Pronkstuk

‘Veel klanten laten in eerste instantie het beeldje maken voor zichzelf, wetende dat die unieke buik na een paar maanden weg is. Maar we horen vaak dat het beeldje een prominente plek in huis heeft gekregen,’ aldus de dames achter Bellyprint.

View this post on Instagram

#Repost @jacquelinesteenbeek with @get_repost ・・・ Wat ben ik onwijs trots op dit kleine beeldje in mijn hand! Dankzij @bellyprint heb ik mijn zwangere buik op een unieke manier voor altijd kunnen vastleggen! Het is zo gek om je eigen “lichaam” op zijn meest bijzondere moment (zwanger) zo te bewonderen ❤️ Het leuke is dat je bij @bellyprint zowel de grootte als het materiaal van je beeldje zelf kunt bepalen! Ondanks dat dit beeldje onwijs persoonlijk is, ben ik er zo trots op dat ik het midden in de woonkamer heb geplaatst Haha! En nu natuurlijk ook met jullie deel 🤗 Het leuke is dat ik alle @babyglimpse.nl klanten een unieke kortingscode mag meegeven om ook jouw zwangere buik zo vast te laten leggen. Kom je langs voor een echo? Vergeet dan dus niet je kortingscode mee te nemen ❤️ #soproud #mybody #bellyprint #samenwerking • • • #pregnantbody #pregnantbelly #zwangerschapsbuik #zwangerschap #zwanger #pregnant #pregnancy #zwangerschapsbeeldje #momblogger #momblog #mamablogger #mamablog

A post shared by bellyprint (@bellyprint) on

 

Ben je ook bij het In de wolken Festival?

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober de leukste (gratis) webinars of workshops volgen en natuurlijk alsnog flink shoppen! Bij Bellyprint hebben ze tijdens het festival geweldige beursaanbiedingen. Wil je op de hoogte blijven van deze en alle andere aanbiedingen? Volg ons op Facebook en Instagram en je weet zeker dat je alles van het festival meemaakt.

Ook interessant?