8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Bijzonder kraamkado en bewaardoos in één

Bijzonder kraamkado en bewaardoos in één


Het ouderschap zorgt ervoor dat je de wereld anders gaat bekijken en ervaren, bijvoorbeeld als je het hebt over de toekomst en duurzaamheid. Bij NoraNook hebben ze een bijzonder kraamkado wat daar precies bij past…

Het bedrijf NoraNook omschrijft zichzelf als het geheime hoekje waar je een bijzonder kraamkado kan kopen.

Lekker lang bewaren

In hun giftbox vind je bijvoorbeeld een prachtig verwoord en gevisualiseerd boek over de eerste periode als ouder, een giftcard voor drie uur oppastijd, heerlijke handlotion en -zeep en een kadobon van Bloomon voor een fantastisch boeket. De box wordt in een mooie, duurzame doos naar je verstuurd. Je kunt h’m nog jaren gebruiken! Fijn voor al die babyspulletjes die je wilt bewaren, zoals die ouderwetse rammelaar, het geboortekaartje en het eerste luierpakje of paar slofjes. 

Er wordt een minimale hoeveelheid aan verpakkingsmaterialen gebruikt en al het drukwerk wordt gedaan met risoprint. De verzorgingsproducten zijn 100 procent veganistisch en zitten in gerecyclede flessen. Als opvulling gebruikt het bedrijf een bijzonder product, als verrassing voor jou. Hint: het is een knipoog naar het pakketje van de ooievaar… Zullen we het maar verklappen? De mooie hydrofiele doek die erin zit, kan hergebruikt worden en is 100 procent organisch.

Speciale beursaanbieding

Je vindt NoraNook ook op het In de wolken Festival, met een aanbieding voor het maken van een echo. Kom er gezellig even koekeloeren naar je kleintje met je moeder of vriendin. Voor tien minuten en maar dertig euro kun je lekker genieten. Enne, vergeet je camera niet! Dan kun je zelf de mooiste foto’s en filmpjes maken. Je kunt er trouwens ook een geslachtsbepaling doen.

Kom je gezellig naar het In de wolken Festival? Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?