8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Biologische babyproducten om van te houden

Biologische babyproducten om van te houden

biologische
With a touch of Rose maakt en verkoopt babyproducten die honderd procent biologisch zijn en gemaakt worden van fairtrade katoen. Wat is er nou mooier dan het geven of krijgen van een eerlijk product waarvan je zeker weet dat ze op een verantwoorde manier zijn gemaakt?

‘Onze kinderen zijn de toekomst en wij willen het beste voor onze kinderen. Niet alleen nu, maar we willen ze ook in een goede wereld achterlaten. Daarom worden onze producten met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd.’ Het is de filosofie van With a touch of Rose en van Anne-Rose Hartman die het bedrijf in 2007 oprichtte. 

Goed voor mens en milieu

De insteek van het bedrijf? Werken met een goede keten. Qua kwaliteit, maar juist ook met respect voor mens en milieu. Het bedrijf ontwerpt en vervaardigt babyproducten om te zorgen, dragen en opbergen. De huidige collectie bestaat uit dekentjes, draagdoeken, luier-, kruik- en slaapzakken en het handige doedoe-kje. 

De fijne, no-nonsens babyproducten voelen zacht aan en worden in India gemaakt van katoen van hoge kwaliteit. ‘De keuze om juist voor deze baby-artikelen te gaan werken met biologische en fairtrade katoen was meer dan evident. Immers voor je kleintje wil je het beste. Dan wil je textiel dat goed voor de huid is, in goede omstandigheden is gemaakt en waar geen kinderhandjes aan te pas kwamen.’ 

Multifunctioneel ontwerp

In alle ontwerpen staat de zorg voor kinderen centraal. Zo zorgen de elastiekjes in de taille van de slaapzakken ervoor dat deze goed blijven zitten. Verder zijn de spuugdoekjes extra groot, zodat ze goed op de schouders van de ouder blijven liggen. 

Daarnaast zijn de producten multi-functioneel. Zo is het doedoe-kje niet alleen een spuugdoekje, maar ook een slab, een knuffel en een spenendoekje. Verder is hun deken bruikbaar vanaf de wieg tot de bank. En de luierzak is ook heel goed bruikbaar om speelgoed in op te bergen.

Nieuw project: geeft het door

Het bedrijf heeft een nieuw, goed project in het leven geroepen. Wie wil opruimen, kan de babyslaapzakken en draagdoeken die je ooit bij het bedrijf kocht ook weer bij hen inleveren. With a touch of Rose geeft de spullen vervolgens een tweede leven. Het bedrijf zorgt dat het bij de organisatie HVO Querido komt. Deze stichting ondersteunt gezinnen die het moeilijk hebben. Fijn toch om te weten dat de dingen waar jij en je kind veel plezier van hadden, anderen blij kunnen maken. Je kunt de spullen naar het bedrijf sturen of langsbrengen op een van de evenementen waar je het bedrijf vindt. Als dank krijg je van hen een korting van 25 procent op je volgende bestelling.

Kom je ook naar het In de wolken Festival? Daar vind je With a touch of Rose natuurlijk ook. Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?