8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Op maat gemaakt: de leukste accessoires voor de babykamer

Op maat gemaakt: de leukste accessoires voor de babykamer

Kleintje op komst? En op zoek naar iets bijzonders voor in de babykamer of een origineel (kraam)cadeautje? Dan moet je echt even bij Noenies kijken. 

Bij Noenies vind je allerlei mooie, handgemaakte accessoires voor de babykamer. Denk aan babynestjes, dekentjes en kruikzakken, de een is nog leuker dan de ander. 

Van hobby naar bedrijf

Als kind was eigenaar Patricia altijd al creatief bezig en vaak samen met haar moeder of zus achter de naaimachine te vinden. Toen ze later een keer de vraag kreeg of ze ook babynestjes kon maken, dacht ze: ‘Ik kan het altijd proberen.’ Dat pakte gelukkig goed uit en na dat het eerste nestje kwam er steeds meer vraag. Wat ooit begon als een hobby, is uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Noenies was geboren. 

Wat een snoepje, zo’n babynestje:

Op maat

Patricia ontwerpt en fabriceert alle producten zelf. Dat maakt dat alle producten ook op maat gemaakt kunnen worden en je zelf stoffen en kleuren kunt mixen en matchen. Met liefde maakt ze namelijk speciaal voor jouw kleintje zijn of haar eigen, unieke babyaccessoires. 

Stel, je wilt een hoes voor je wieg, kleed voor in de maxicosi of een romper naar eigen ontwerp, dan maakt ze dit helemaal op maat naar jouw wensen. De naam van jouw kindje, een speciale print of sjabloon op een babyproduct naar keuze? Of wil je de producten in een speciale kleur, vorm, grootte of gemaakt van een speciale stof? Geef je wensen door en Noenies maakt de producten speciaal op maat.

Met dank aan haar zoon

Waar de naam Noenies trouwens vandaan komt? Dat komt van het woord snoepjes. Haar oudste zoon kon het woord toen hij klein was niet uitspreken en zei elke keer… Noenies. Je snapt, toen Patricia voor zichzelf begon, was de naam heel snel bedacht. 

Kom je ook gezellig naar het In de wolken Festival? Daar wachten zoveel leuke stands, merken en producten op je! Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?