8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Deze baby- en peuterkleding is beestachtig leuk

Deze baby- en peuterkleding is beestachtig leuk

beestachtig
Je moet er maar opkomen: een collectie kinderkleding gebaseerd op de vrolijke kleuren en geluiden van dieren om ons heen. Rompertjes in het thema lieveheersbeestje of een boxpakje met tijgerprint bijvoorbeeld.

Bij Svenny vind je beestachtig leuke producten. Dat is zo gekomen: kleintjes ontdekken de wereld en vinden dieren vaak helemaal het einde. Net als de geluidjes trouwens, die worden al snel nagebootst. Genoeg reden voor Svenny om hun collectie hierop aan te laten sluiten.

Ontwerp met humor

Alle producten zijn gemaakt van 100% biologische katoen in maat 44 tot en met maat 116. De kleding die je hier vindt is uniek en handig in gebruik. Denk bijvoorbeeld aan flexibele halsjes, elastische broekjes en drukknoopjes. Alle kleding is bovendien ontworpen met een vleugje humor. Wat dacht je bijvoorbeeld van de collectie Bzz Bzz? Geel en zwarte kleding, voorzien van een streepje, voor je kleine bijtje? Of van de rode kleding met zwarte stipjes uit de collectie Prr Prr, met het thema lieveheersbeestje.

Ook voor hippe schoentjes in maat 15 tot en met 26, slofjes, handgemaakte haarbandjes, mutsjes, gehaakte producten en clipjes ben je bij hen aan het juiste adres. Op Svenny.nukun je alvast  wat zien welke leuke designs er allemaal zijn.

Starterspakket

Plannen om naar het In de wolken Festival te gaan? Bezoek er de gezellige kraam van deze winkel en ontvang ruim dertig procent korting op een compleet Svenny-starterspakket. Hierin zit een handige meegroei-slaapzak, een romper, boxpakje, mutsje en slabbetje in de maat en design van je keuze. Het starterspakket kost dan 45 euro in plaats van 65 euro!

Jij komt toch ook gezellig naar het In de wolken Festival? Daar wachten zoveel leuke stands, merken en producten op je! Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?