8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Dit is dé groenste kinderwagen die er bestaat

Dit is dé groenste kinderwagen die er bestaat

groene kinderwagen

Wat doe je als je een milieubewuste ouder bent? Juist. Dan kies je voor een duurzame kinderwagen. Goed nieuws, want de groenste kinderwagen ter wereld komt van Hollandse bodem. Licht, veilig en ó zo mooi.

Dutch design

Het Nederlandse bedrijf Greentom ontwierp de groenste kinderwagen ter wereld. De wagen is in alle opzichten gemaakt voor de toekomst, voor die van je kleintje en voor de wereld waarin ze opgroeien. Bij het bedrijf geloven ze dat minder meer is. Dat begint al aan de tekentafel, met het optimaliseren van alle productonderdelen, en eindigt met de meest handige, duurzame en betaalbare groene kinderwagen ter wereld.

Prijswinnaar

Bij Greentom gebruiken ze plastic afval als grondstof voor veilige en duurzame producten. Zo helpt het bedrijf de planeet schoner en leefbaarder te maken. Hun eerste kinderwagen werd in 2014 geïntroduceerd, wordt nu verkocht in meer dan dertig landen wereldwijd en won inmiddels meerdere prestigieuze international prijzen. 

De kinderwagen is gemaakt van hoogwaardige gerecyclede materialen. Het frame is volledig gemaakt van recycled plastic en bio-plastic. Leuk om te weten: de Greentom Classic is gemaakt uit 5,5 kilo hoogwaardig recycled post consumer plastic en 74 up-cycled PET flesjes.

Een duurzaam product dus, maar ook licht, veilig én sterk. Het gebruiksgemak, de soepele bediening en een scala aan prachtige kleurenopties dragen er toe bij dat Greentom de nummer één keuze is voor ouders met een groen hart. 

Duurzame stof

Ook de stof van de wagen, Bottle Fabric, is duurzaam. Het materiaal is veilig, getest op de aanwezigheid van giftige stoffen, makkelijk schoon te maken en heeft een zonnebeschermingsfactor van 50+. Er zijn in totaal negen levendige kleuren. Recent zijn er vier nieuwe kleuren aan de collectie toegevoegd. Ze dragen de klinkende namen Sunflower, Blossom, Cherry en Sage. 

Hoe leuk: je kan de wagen kopen of een nieuwe of refurbished model leasen voor een vast bedrag per maand.

Voor meer informatie kijk je op www.greentom.com. Of kom gezellig naar het In de wolken Festival? Daar wachten zoveel leuke stands, merken en producten op je! Boek hier snel je kaarten!

Wat een knapperd, hè?

Ook interessant?