8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Doe mee en win deze toffe wandcommode!

Doe mee en win deze toffe wandcommode!

commode
Klein behuisd en een kleintje op komst? Dan biedt deze handige, opklapbare wandcommode uitkomst. Maar dat is zeker niet de enige reden waarom het ophangen van dit toffe product een goed idee is.

Het inrichten van je babykamer is de kers op de taart tijdens je zwangerschap. Wie een duurzame, natuurlijke en rustige babykamer wilt, is bij Babywoods aan het goede adres.

In stijl

Hun wandcommode is een echte aanrader. Ten eerste omdat de commode wegens het stoere en toch neutrale uiterlijk op zich al een aanwinst is in je babykamer. Je kunt h’m helemaal afstemmen op de stijl van jouw kinderkamer. Kies bijvoorbeeld voor een stoere, zwarte greep of juist voor een cognac-kleurige greep voor een klassieke look. Om de commode helemaal af te maken heeft Babywoods haar eigen lijn met hoezen voor het aankleedkussen. Deze zijn handgemaakt en er zitten echt veel toffe, organic en exclusieve stofjes tussen.

Wat een plaatje, hè:

Verschonen wordt een feestje

Daarnaast kun je de commode op elke gewenste hoogte bevestigen. Zo wordt het verschonen vast en zeker een feestje voor jou en je baby. De commode hang je aan de muur en is opklapbaar. Er zit een hele makkelijke handleiding bij om hem ergonomisch op te hangen. Een geschenk voor je rug, zeker in je kraamweek. 

Van commode naar kinderbureau

Het is ook nog eens een multifunctioneel product. Als je baby namelijk wat groter wordt en toe is aan een peuterkamer, dan kan je er een opklapbaar kinderbureau van maken. Om er lekker te tekenen of als fijne speelplek.

Duurzaam ding

De wandcommode is een ontwerp van Hollandse bodem en wordt ook geproduceerd in Nederland. Het productieproces is bijna cradle to cradle.

Kom testen tijdens het In de wolken Festival!

Babywoods heeft drie modellen wandcommodes. Het model medium is handig voor een kleine babykamer. Het model Large is wat comfortabeler. Heb je te maken met een smalle ruimte? Of verschoon je je kleintje liever verticaal? Dan is het verticale model iets voor jou. Dit wordt bijvoorbeeld aangeraden bij een geboorte via een keizersnede. Kom de drie verschillende modellen testen tijdens het In de wolken Festival! Je vindt ze bij de verschoonruimte.

Doe mee en win een commode naar keuze

Er is ook een leuke winactie! Laat je gegevens achter bij de stand en maak kans op een complete wandcommode met aankleedkussenhoes naar keuze.  

Jij komt toch ook naar het In de wolken Festival? Wat gezellig, boek snel je kaarten!

Ook interessant?