8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Doen: beeldje van je buik als herinnering aan je zwangerschap

Doen: beeldje van je buik als herinnering aan je zwangerschap

bellyprint
Een zwangerschap is zo bijzonder! Met een Bellyprint, een uniek beeld van je eigen zwangere buik, blijven je herinnering aan deze bijzondere periode tastbaar.

Zwanger zijn is een van de mooiste levenservaringen. Alleen jammer dat die mooie, verwachtingsvolle buik ook weer verdwijnt. Een Bellyprint vereeuwigt jouw zwangere buik, als mooie herinnering aan deze verwachtingsvolle periode.

Beeldje van je buik

Een Bellyprint is een 3D-geprint beeldje met een formaat van vijftien centimeter. Om het beeldje te maken, bepaal je tijdens een gesprek de pose die bij je past, of er details zijn die je wilt verzachten (zoals littekens) en welk materiaal je graag voor het beeldje wilt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een kunstwerkje van kunststof, met stonelook (van Terazzo of met betonlook) of porcelinlook en woodfill. Met een 3D-camera worden vervolgens binnen anderhalve minuut zo’n tweeduizend foto’s van je buik genomen. Het digitale resultaat kan je vervolgens bekijken, daarna word jouw beeldje voor je gemaakt.

Pronkstuk

‘Veel klanten laten in eerste instantie het beeldje maken voor zichzelf, wetende dat die unieke buik na een paar maanden weg is. Maar we horen vaak dat het beeldje een prominente plek in huis heeft gekregen,’ aldus de dames achter het bedrijf. Inmiddels zijn er al van 1250 zwangere buiken prints gemaakt. En daar zitten heel wat blije klanten bij, zoals deze moeder: ‘Ik kon niet stoppen met ernaar te kijken toen ik ‘m voor het eerst in mijn handen had. Heel bijzonder om jezelf zo duidelijk te herkennen in een beeldje. En hoewel het goed lijkt, is het toch niet zo expliciet als een foto bijvoorbeeld. Ik vind het geweldig om aan mensen te laten zien. Mooi dat ik nu altijd nog kan zien hoe ik eruitzag toen ik zwanger was.’

Nieuw: tweede vestiging in Noord-Holland!

In 2016 startte het bedrijf vanuit een kleine studio in Arnhem. Vanuit het hele land komen vrouwen hier naartoe om hun zwangere buik vast te laten leggen. Het bedrijf breidt nu uit met een tweede filiaal in Noord-Holland, namelijk in Venhuizen. Zo wordt het voor nog meer aanstaande mama’s makkelijk om die mooie buik te laten vereeuwigen.

Jij komt toch ook naar het In de wolken Festival? Daar vind je Bellyprint natuurlijk ook.

Ook interessant?