8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Dit is het leukste dagboek voor mama’s

Dit is het leukste dagboek voor mama’s

dagboek
Wat gaat het leven soms toch snel. Met de invulboeken van Oh My Goody heb je gelukkig dé perfecte manier in handen om herinneringen vast te leggen. Simpel, snel en o zo leuk. 

Met de invulboeken en bijpassende stickercollectie van Oh My Goody creëer je op een makkelijke manier een mooie herinnering voor later. Leuk: op het In de wolken Festival lanceert het bedrijf hun nieuwste invulboek: Journal of a mom (to be). 

Dit is een combinatie van een zwangerschapsdagboek en een dagboek voor het moederschap dat volgt. Van zwangerschap tot met twaalf jaar moederschap, zeg maar.

Het boek bevat handige informatie en nuttige tips voor tijdens je zwangerschap en bevalling. En hoe leuk: na de geboorte van je kindje houd je met leuke invulvragen en foto’s bij hoe jij het leven als moeder ervaart. Een bijzondere manier om jouw moederschap vast te leggen, dat is zeker.

Een boek vol herinneringen

Eerder bracht het bedrijf al een andere aanrader uit: het boek Story of Your Life (0-12 jaar). Denk aan een fotoalbum van vroeger, maar dan wel in versie 2.0. Aan alle mijlpalen van je kindje is gedacht. Er is plek voor (school)foto’s, hilarische uitspraken, mooie tekeningen en je kunt elk jaar een brief schrijven aan je kleintje. Het invulboek is te personaliseren met de naam van je kind, ook handig als je bijvoorbeeld meerdere kids hebt. 

Onmisbaar voor elke moeder

Daarnaast ontwerpt Oh My Goody handige stationery items speciaal voor mama’s: gezins- en mealplanners, notitieblokjes en verjaardagskalenders. Zo wordt je leven planningsgewijs een stukje makkelijker!  

Over Oh My Goody

Het creatieve brein achter het bedrijf is Samantha. Als trotse mama van Noah en Senna deed ze de afgelopen jaren genoeg inspiratie op voor het bedenken en ontwerpen van  leuke items voor moeders en kinderen. Artikelen die niet alleen kwalitatief erg goed zijn, maar daarnaast ook bijdragen aan een glimlach op je gezicht.

Je vindt Oh My Goody en hun fijne beursprimeur op het In de wolken Festival. Jij komt toch ook?

Ook interessant?