8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Gezinsauto nodig? Check deze knettergoede actie!

Gezinsauto nodig? Check deze knettergoede actie!

auto
Gezinsuitbreiding! Hoera, wat een feestje. Nu alleen nog die fijne gezinsauto waar een kinderwagen èn Maxi-Cosi èn een grote luiertas èn een, twee of drie kindjes in passen. Lease’m heeft er een handige oplossing voor en een fijne aanbieding voor wie het In de wolken Festival bezoekt. 

Heb je al eens aan het privé leasen van jullie nieuwe auto gedacht? Lease’m, dat is private lease zonder gedoe en kleine lettertjes. Voor een vast bedrag per maand rijd je al een gloednieuwe auto. 

Lekker mobiel

Hiermee blijf je altijd mobiel. Zo heb je altijd een compleet private leasecontract inclusief onderhoud, banden, 24/7 pechhulp, complete all-riskverzekering, vervangend vervoer na 72 uur (met een vergelijkbare auto), wegenbelasting en meer. Je weet precies waar je aan toe bent, het enige dat je nog hoeft te doen is zelf tanken. En wil je trouwens direct je huidige auto verkopen? Ook dat regelt Lease’m graag voor je. In deze handige video wordt uitgelegd hoe het precies werkt. 

De eerste maand gratis

Lease’m heeft een knettergoede actie voor bezoekers van het In de Wolken Festival. Je krijgt namelijk een maand private lease gratis, ongeacht het merk en model auto dat je kiest. De actie is geldig tot en met 31 december 2019 als je besluit om minimaal 24 maanden te leasen. Op leasem.nl zie je het uitgebreide aanbod van auto’s. Je kiest uit actie-auto’s maar je kunt er ook voor kiezen een auto naar eigen smaak samen te stellen! 

Zo doe je mee

Wil je gebruik maken van deze actie? Dan kan als je naar het festival komt. Hier vertellen de private lease specialisten van Lease’m er alles over. Je kunt ook verschillende auto’s bekijken en je ontvangt er de actieflyer met een speciale actiecode voor jouw gratis maand rijden.

Dus hop hop, waar wacht je nog op? Bestel snel je kaarten en kom naar het In de wolken Festival!

Ook interessant?