8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - net mama - Goed idee: kledingabonnement voor je kind

Goed idee: kledingabonnement voor je kind

kledingabonnement
Zeker in de eerste jaren vliegen de kindermaten je kast uit. Voor je het weet, is je kleintje weer uit dat ene leuke shirtje gegroeid. Circos.co heeft er iets op gevonden: een online abonnement waarbij je kleding shopt en weer retourneert zodra het te klein is geworden. 

Circos.co is een duurzaam, praktisch en betaalbaar alternatief voor de koop van kinder- en zwangerschapskleding. Bij deze webwinkel kan je maandelijks kleding voor je kleintje of zwangerschapskleding shoppen. Eruit gegroeid? Of bevallen en geen kleding voor die dikke buik meer nodig? Dan retourneer je de kledingstukken gewoon. Dat is nog eens handig!

De kleding wordt professioneel gereinigd en voor de volgende familie in de schappen gelegd. Zo biedt het bedrijf een duurzame en praktische oplossing om snelgroeiende kinderen toch leuk en betaalbaar aan te kleden. 

Kies je stijl

De webwinkel heeft meerdere kledingmerken beschikbaar. Als abonnee heb je de mogelijkheid om je voorkeursstijl, -kleuren en maten te selecteren. Het Deense merk VIGGA is het eerste merk dat wordt aangeboden op het platform. Prijzen verschillen per merk en type kledingstuk. Om je een idee te geven: vanaf 37,50 euro per maand kan je zestien tot achttien kledingstukken van dit Deense merk huren. 

‘Broodnodige, baanbrekende verandering’

De naam Circos is een combinatie van ‘circulair’ en ‘convenience’ en heeft als doel om bij te dragen aan een circulaire economie. Erick Bouwer, ceo van Circos. ‘Het is een broodnodige, baanbrekende verandering van het systeem. Het stelt ons in staat om producten volledig te gebruiken en de ecologische voetafdruk in een markt met extreem hoge consumptie te verkleinen.’

Ben je erbij?

Eind oktober wordt het platform gelanceerd. Benieuwd en wil je het uitproberen? Vanaf 30 oktober kan je je aanmelden via de site. Je vindt het bedrijf natuurlijk ook op het In de wolken Festival. Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?