Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - In de wolken Festival, ben jij ook bij deze digitale editie?

In de wolken Festival, ben jij ook bij deze digitale editie?

In de wolken Festival | Online editie | 9 t/m 15 oktober 2020

Daar blijf je voor thuis

Ben je zwanger of heb je net een kindje? Dan hoef je dit jaar de deur niet uit om je onder te dompelen in de wereld van zwangerschap en baby’s. Het In de wolken Festival vindt namelijk online plaats. We brengen geweldige online workshops, inspirerende webinars, de mooiste merken en een overvloed aan aanbiedingen bij jou thuis. En net als bij de live versie zijn er ook deze keer mooie prijzen te winnen tijdens de Disco-BINGO.

Hoe ziet de digitale editie van het In de Wolken Festival eruit?

Iedereen die een kleintje heeft of verwacht; plof op de bank en geniet van ons bomvolle online programma. Via onze streams geven experts inspirerende webinars over precies dat wat jij wilt weten als (aanstaande) vader of moeder. Doe mee aan workshops en luister dagelijks mee naar de beste podcasts met alle ins en outs over het ouderschap. En, er kan natuurlijk geshopt worden! Bekende en mooie nieuwe babymerken hebben speciaal voor deze online editie van het In de wolken Festival extra gave beursaanbiedingen; van kortingen tot special editions en mazzeltjes.

Meedoen? Zo werkt ‘t

Het In de Wolken Festival vindt elke dag van 9 t/m 15 oktober plaats op de site van het In de Wolken Festival en via Facebook en Instagram. Bekijk het programma hier en meld je aan voor de sessies waar jij bij wilt zijn. Je ontvangt een bevestingsmail in je inbox met een link naar het online event. 

WIL JE NIKS MISSEN?

Volg ons ook op Facebook en Instagram zodat je zeker weet dat je niks mist!

Ook interessant?