8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Josje Huisman: zo neem je de regie over je zwangerschap

Josje Huisman: zo neem je de regie over je zwangerschap

Josje huisman
Ineens is het zo ver. Je bent zwanger. Naast dat je zelf een stortvloed aan gevoelens en hormonen krijgt, komt er ook een bak aan informatie over je heen. Uit je omgeving komen goedbedoelde adviezen en zelf speur je s’ avonds naarstig het net af naar antwoorden op de duizenden vragen die je hebt. Is thuisbevallen werkelijk zo griezelig? Welke cursussen helpen echt tijdens je bevalling? En borstvoeding: help?!

Neem de leiding

Hoe haal je uit die tsunami aan informatie hetgeen jij nodig hebt? Josje Huisman ondervond dit probleem aan den lijve en deelt de kennis die ze opdeed in haar zoektocht. Er is genoeg tijd om Josje het hemd van het lijf te vragen over keuzes waar jij mee worstelt. Zo ontstaat er een masterclass waarin je erachter komt hoe je de regie neemt over je zwangerschap, bevalling en de periode erna. En daarmee maak je er een onroerende, intense en vooral onvergetelijke periode van. 

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen. Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Josje?

Josje Huisman studeerde aan de dansacademie Lucia Marthas en was van 2009 tot 2015 lid van meidengroep K3. Sinds 2017 maakt ze muziek als soloartiest. In december 2018 beviel ze van haar zoontje Kamari. De zwangerschap inspireerde haar om het boek Goed bevallen?  te schrijven. https://www.vanhalewyck.be/goed-bevallen.html

Ook interessant?