8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - net mama - Kleintje met speen? Dan wil je dit slimme product hebben

Kleintje met speen? Dan wil je dit slimme product hebben

speen
Bij sommige producten denk je na het zien ervan meteen: wàt slim bedacht. Of: dit verdient een prijs. En vooral: wil ik hebben. Dit duurzame product van dusq valt absoluut in die categorie. 

Wie al een kleintje met speen in huis heeft, weet hoe vaak het speentje per ongeluk op de grond valt of ergens op een plek is beland waar jij het dus mooi niet kan vinden. Als je geen tijd kwijt wil zijn aan het zoeken van het ding en het graag hygiënisch houdt, dan ga je voor het handige speenkoord van dusq.

Origami-speenkoord

Met dit speenkoord kan je ook nog eens voor de dag komen. Het is een opvouwbaar speenkoord van leer in de vorm van een blaadje. Je pakt het speentje in door de puntjes van het blad te vouwen als je het wilt opbergen. Wil je het speentje weer gebruiken? Het ontvouwt zich als je het openmaakt. 

Duurzaam dus(q)

Het product is gemaakt van ecologisch leer en is vrij van chroom en andere zware metalen, helemaal veilig dus voor je kleintje. Het is gemaakt van de laatste kleinere stukken leer waarmee de andere mooie producten van dusq worden gemaakt, zoals tassen en schoentjes. Zo wil het bedrijf zo min mogelijk afval te produceren, duurzaam staat bij hen hoog in het vaandel. (*Hier linken naar artikel 1?)

Het heeft een elastisch koordje om het speentje aan te hangen en een metalen clip om het koord te bevestigen. O, geen speen? Ook dan heb je een excuus om dit mooie product in huis te halen. Een bijtring, knuffeldoekje of ander speeltje hang je er (gelukkig) namelijk net zo goed aan. 

Functioneel en esthetisch

Het bedrijf werd geboren uit vriendschap. Louise Boeree en Linda Ranzijn droomden samen over mooie, innovatieve producten voor jonge gezinnen. Sinds kort groeiden hun dromen uit tot een nieuw, volwaardig merk, dat behalve functionaliteit en ethiek ook de esthetiek van een product hoog in het vaandel heeft. 

Ze ontwerpen slimme en solide spullen die ze zelf ook graag gebruiken en met je meegroeien, het liefst een leven lang. Ze ontwerpen met respect voor mens en natuur, en gebruiken daarbij sterke en eerlijke materialen. De beste spullen maken, voor nu en voor later, dat staat bovenaan hun lijstje.

Jij komt toch ook naar het In de wolken Festival? Daar vind je dames van dusq natuurlijk ook.

Ook interessant?