Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - net mama - Met je kleintje op de fiets? Met dit stoeltje zit je goed

Met je kleintje op de fiets? Met dit stoeltje zit je goed

Het is één van de meest gekoesterde momenten van ouders; de eerste keer dat hun kleintje mee mag op de fiets. Er is toch niets leukers dan samen met je kind fietsend de wereld te ontdekken? En de fietsstoeltjes van Urban Iki maken die ritjes heel comfortabel.

Mooi ontwerp en toch betaalbaar

Urban Iki fietsstoeltjes zijn er in mooie stoere en zachte kleuren. In de webshop kun je er ook zelf eentje in jouw favoriete kleuren samenstellen. En ze zijn betaalbaar: een voorstoeltje voor kindjes van negen maanden tot drie jaar is verkrijgbaar voor 55 euro. Een achterstoeltje voor kinderen van negen maanden tot zes jaar is er al voor 65 euro. Een bijpassend getint windscherm met UV-filter koop je als accessoire voor 32,50 euro. 

Zo gemonteerd en geen geklungel

Geen geklungel, het voorzitje is in slechts vijf minuten gemonteerd en de veiligheidsgordels zijn (hoe handig!) met één hand dicht te doen. Het achterop-stoeltje monteren is ook in 5 minuten gepiept. De zitjes zijn met het Click & Go-systeem in een paar seconden van de fiets halen. Makkelijk als je een ritje wilt maken zonder fietsstoeltje.

Uit Japan; het ultieme fietsland

De roots van het bedrijf achter Urban Iki liggen in Japan. Niet zo gek want Japan is minstens zo’n fanatiek fietsland als Nederland. De fietsassecoires van het bedrijf OGK zijn immens populair en niet uit het Japanse straatbeeld weg te denken. Samen met Nederlandse ontwerpers maakten ze de Urban Iki fietsstoeltjes voor de Nederlandse markt. Het samenbrengen van een goed ontwerp, hoge kwaliteit, gegarandeerde veiligheid, slimme technologie, én een goede prijs, dáár gaat het bij het bedrijf om. Niet zo gek dus dat het fietstoeltje er inmiddels al met heel wat grote, internationale prijzen vandoor ging.

Getest

Alle Urban Iki fietsstoeltjes moeten aan de zeer hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen. Aan de eigen strenge eisen in Japan, maar ook aan de Europese EN14344 norm. Het onafhankelijke Duitse TÜV instituut heeft de Urban Iki fietsstoeltjes getest en goedgekeurd. Urban Iki fietsstoeltjes hebben het TÜV-certificaat ontvangen.

Urban Iki op het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. We brengen geweldige online workshops, inspirerende webinars, de mooiste merken en een overvloed aan aanbiedingen bij jou thuis. Speciaal voor het In de wolken Festival heeft Urban Iki een mooie aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van deze en alle andere aanbiedingen? Volg ons op Facebook en Instagram en je weet zeker dat je alles van de online editie van het In de wolken Festival meemaakt.

Ook interessant?