8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Superslim product: zo maak je van in bad gaan een feestje

Superslim product: zo maak je van in bad gaan een feestje

bad
Heerlijk om je kleintje in bad te doen. Alleen daarna kan er soms best een waterballet plaatsvinden: zie maar eens een spartelend kindje veilig en voorzichtig in de handdoek te wikkelen. Goed nieuws, want Conchita van Palais de l’eau, bedacht er een oplossing voor.
 

Superslim product

De oplossing lag eigenlijk voor de hand: een zachte drogende omhelzing is het enige wat je als baby nodig hebt na je bad. Dus bedacht ze de Baby Towel. Het product is ontworpen om je kleintje na een bad meteen in een warme omhelzing te wikkelen. Door de doek om je nek te hangen, houdt hij jou droog terwijl je jouw baby in bad doet. En in plaats van te jongleren met je kindje en een handdoek heb je nu twee handen vrij om je baby veilig tegen je aan te leggen en te omhelzen in het zachtste biokatoen. De handdoek is groot genoeg om jaren mee te gaan en je kindje altijd lekker warm in te wikkelen. 

Dit is ‘m

Ideaal kraamkadootje

Als we je een tip mogen geven: deze superzachte, handige Baby Towel is toch een fijn kraamkadootje voor iedere ouder? Helemaal nu er twee mooie zachte kleuren aan het assortiment zijn toegevoegd: Vintage Pink en Pastel Green. Met vijf kleuren in de collectie, van basic tot bold zit er altijd wel een kleur voor je bij.

Voor fijne momenten met water

Palais de l’eau wil ervoor zorgen dat moeders en vaders samen met hun kinderen plezierige en onbezorgde water-momenten beleven. In de badkamer, maar ook in het zwembad of op het strand. Zo verkoopt het bedrijf ook badcapes voor grotere kinderen, washandjes en toilettassen. 

Voor de toekomst van onze kinderen

Dit doet het bedrijf met mooie, stijlvolle producten die aangenaam aanvoelen met een bewuste visie op de toekomstige wereld van onze kinderen. Duurzaamheid is daarbij key. Het streven is om daarbij producten op de wereld te brengen die een beter alternatief zijn. Niet alleen voor jou en je kind, maar ook voor de aarde. Zo zijn de producten duurzaam in gebruik, je kindje groeit er niet snel uit en ieder item gaat jaren mee. Daarnaast wordt de collectie bijvoorbeeld gemaakt van 100% biologisch katoen en Fairtrade gemaakt in Portugal.

Kom je gezellig naar het In de wolken Festival? Daar vind je Palais de l’eau natuurlijk ook! Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?