8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - programma - Masterclass: alle ouders klungelen maar wat aan

Masterclass: alle ouders klungelen maar wat aan

ouders
Zo op het oog is het in jouw huis altijd chaos, en heeft een ander zijn gezinsleven piekfijn op orde. Trap er niet in. In de opvoedrubriek ‘Iedereen doet maar wat’ in de Volkskrant beschrijft journalist Anna van den Breemer kwesties waar alle ouders mee worstelen. Want hoe houd je die relatie nog een beetje leuk in de tropenjaren? Wat moet je met een peuter en zijn driftbui op de vloer van de supermarkt? En hoe krijg je die wortel van het bord, de mond in?

Maak je niet te druk

Tijdens de masterclass geeft Anna ploeterende ouders een steuntje in de rug door met humor de herkenbare grote en kleine opvoedproblemen te bespreken. Want, nee, je bent dus niet alleen. Ook deelt ze inzichten uit het boek dat ze schreef over haar eigen – bepaald niet perfecte – gezinsleven. Wat zijn nou de ultieme tips, en waar moet je je vooral niet te druk om maken?

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen. Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Anna?

Anna van den Breemer werkt als journalist voor de Volkskrant. Ze studeerde Liberal Arts and Sciences aan het University College in Utrecht en deed een master journalistiek in Amsterdam. In 2018 verscheen haar boek Ivanka. De echte first lady. In 2019 volgde Alle ouders klungelen maar wat aan. Samen met haar man schrijver en columnist Özcan Akyol, dochter Mia (3) en zoon Baran (2) woont ze in Deventer. Over hun ervaringen als ouders schrijven ze samen een dubbelcolumn in Viva Mama.

 

Ook interessant?