8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - programma - Masterclass: als zwanger worden niet vanzelf gaat

Masterclass: als zwanger worden niet vanzelf gaat

zwanger worden
Als je zwanger wilt worden en het niet direct lukt, kan het voelen alsof de hele wereld zwanger is, behalve jij. Niets anders doet er meer toe. Dat is logisch, het een van de grootste beslissingen in je leven, waar veel emoties bij betrokken zijn. Daarbij kunnen goedbedoelde opmerkingen van anderen behoorlijk onhandig zijn en je diep raken. En hoe zorg je ervoor dat je relatie ondertussen goed blijft, en het ook nog een beetje leuk is in bed?

Samen sterker
Bij Ouders van Nu columnist Lisa Wade ging zwanger worden niet van een leien dakje. In haar masterclass vertelt ze over hoe dat voor haar was en hoe ze ermee om ging. Haar eerlijke en open manier van vertellen zal troostend en sterkend werken voor iedereen die zich hierin herkent. Want een ding is zeker, je bent niet alleen. 

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen.
Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Lisa?

Lisa Wade (37) is radio- en tv-presentatrice en samen met regisseur Peter Blom. Hij is vader van Grover (23), Muriel (21) en Rinke (16) en samen kregen ze dochters Simcha (3) en Norah (0). Elke maand schrijft ze een column in Ouders van Nu over haar drukke leven.

 

 

Ook interessant?