8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - programma - Masterclass: communiceer met je baby en kind in gebarentaal

Masterclass: communiceer met je baby en kind in gebarentaal

gebaren
Als je baby net geboren is moet je als kersverse ouder je kind nog volledig leren kennen. Totdat een kind gaat praten is het raden en aanvoelen wat het nodig heeft. Deze masterclass geeft ouders en opvoeders handige tools om door middel van gebaren de communicatie met je kind makkelijker te maken.

Ondertiteling door gebaren

Gebaren en taal begrijpen leert een kind gemiddeld een jaar eerder dan praten. Om dan al met elkaar te communiceren is fijn, en het vermindert een hoop frustratie en verdiet omdat je kind zich duidelijk kan maken aan je. Maar ook als het net begint met praten en de woorden nog veel op elkaar lijken fungeert gebarentaal als een ‘ondertiteling’. Tijdens de masterclass leer je een paar handige gebaren om te communiceren met je kind, en krijg je tips hoe je de gebaren in verschillende situaties kunt gebruiken. Niet alleen handig, het versterkt en verdiept ook het contact met je kind.

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen.Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Lissa?

Lissa Zeviar is auteur van het boek Babygebaren, gebaren met je kind voordat het kan praten. Ze is spreker, trainer en oprichter van Gebarenstem. Gebarenstem gelooft in gebarentaal voor iedereen en zet zich in voor optimale communicatie door middel van (ondersteunende) gebaren. Gebarenstem verzorgt naast cursussen en workshops ook lezingen en interactieve activiteiten over het gebruiken van gebaren in elke vorm van communicatie en interactie.

www.gebarenstem.nl

gebaren

Ook interessant?