8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Masterclass: de beste voeding voor tijdens en vlak na je zwangerschap

Masterclass: de beste voeding voor tijdens en vlak na je zwangerschap

VOEDING

Advies van een voedingsdeskundige: Wat kan je nou het beste eten tijdens je zwangerschap en daarna tijdens de borstvoeding of herstel. 

Het belang van goede voeding begint al op het moment dat je soms nog niet eens weet dat je zwanger bent. De eerste 1000 dagen, vanaf de bevruchting zijn cruciaal voor de aanleg en het risico (mijden) van ziektes op latere leeftijd. Met jouw voeding heb je heel veel macht over de gezondheid van je kindje tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Voorgeprogrammeerd

In de baarmoeder wordt de gezondheid als het ware geprogrammeerd voor de rest van het leven van je kind. Het is dus fijn om te weten wat je dan het beste kunt eten. Over wat je allemaal niet mag eten is genoeg te vinden, maar in deze masterclass gaan we juist in op wat je allemaal wél mag en het beste kan eten. Voedingsdeskundige Sharon Looyen – Asscher vertelt in de masterclass  op het In de wolken Festival, wat je tijdens je zwangerschap als basis elke dag nodig hebt en hoe je kunt eten om je kind in zijn ontwikkeling te stimuleren.
Heb je last van zwangerschapskwalen? Ook daar kan voeding je bij helpen, en Sharon legt uit hoe. Heb je vragen? Schrijf deze gerust op en stel ze tijdens de Masterclass.

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen.
Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Sharon?

Sharon Looyen – Asscher (36 jaar) is oprichter van Voeding maakt je beter. Sharon is Orthomoleculair therapeut en voedingsadviseur rondom de zwangerschap. Ze is moeder van een dochter en de tweede is op komst. Zij geeft lezingen bij verschillende verloskundigen praktijken en heeft haar eigen praktijk www.voedingmaaktjebeter.nl waarbij ze vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap begeleidt op het gebied van voeding en suppletie.

Ook interessant?