8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - programma - Masterclass: drie maanden roadtrippen met je baby

Masterclass: drie maanden roadtrippen met je baby

roadtrippen
Een paar maanden de boel de boel laten en en lange reis maken met je (jonge) gezin. Klinkt idyllisch en geweldig, en dat is het ook als je programmamaker Saskia Weerstand mag geloven. Ze proefde drie maanden aan vrijheid toen ze met haar man en zoon (1,5) rond trok in hun oldtimer camper Gerrit.

Wie durft ook?

Vanaf het moment dat hun zoon Jeppe Dino geboren werd besloten Saskia en haar man Syb een spreekwoordelijke timer te zetten die af zou gaan als Jeppe leerplichtig werd. Beiden zijn zzp-er en vastbesloten om iedere minuut van de vrijheid die ze nu nog hebben te genieten. De drie maanden durende reis was hun eerste grote ervaring daarvan, en het zal niet de laatste zijn. In de masterclass vertelt Saskia alles over deze reis en geeft ze tips hoe je zo’n avontuur laat slagen.

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen.
Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Saskia?

Saskia Weerstand is programmamaker, presentatrice en vlogger. Elke zaterdagochtend presenteert ze samen met Klaas van Kruistum Zapplive (NPOZapp). Sinds 2016 vlogt ze samen met haar man Syb over hun (gezins)leven en deelt ze enthousiast foto’s op Instagram.

De foto’s zijn gemaakt door @esthereva of Esther Steenvoorden Photography 

Ook interessant?