8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Masterclass: Nina Pierson over de kunst van het moeder worden

Masterclass: Nina Pierson over de kunst van het moeder worden

nina pierson
De geboorte van je eerste baby, maakt je in een klap moeder. Jouw lichaam bouwt, huist en voedt een baby en vanaf zijn geboorte zal altijd alles anders zijn. Het is de grootste overgang in je leven. Hoe ga je daar mee om?

Nieuwbakken moeder

Nina Pierson, moeder van twee kleine kinderen, nodigt elke dag een expert uit op het In de Wolken Festival om over deze bijzondere gebeurtenis te praten:

  • Op 17 oktober komt psycholoog Marith Cohen de Lara langs om te praten over het mentale welzijn en hoe normaal het is om soms niet blij te zijn, het moederschap vervelend of oersaai te vinden, en hoe je dit rafelrandje accepteert en omarmt.
  • Op 18 oktober gaat Nina in gesprek met doula Kassandra Schreuder over hoe de bevalling een kans is om iets onbeschrijfelijk bijzonders te doen. Dat begint bij vertrouwen hebben, en Nina en Kassandra leggen uit hoe je dat krijgt.
  • Op 19 oktober vertelt postpartumbehandelaar Layla Cremer over de essentiële zorg voor de moeder tijdens de kraamtijd. In veel landen is het normaal om kersverse moeders in de watten te leggen. De Ayurveda stelt dat de eerste 40 dagen na de bevalling, bepalend is voor de gezondheid van de vrouw in de komende 40 jaar. Layla en Nina vertellen hoe je goed voor jezelf zorgt die eerste tijd.  

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen.
Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Nina?

Nina Pierson is ruim 8 jaar ondernemer en moeder van Ella (2016) en Bodi (2018). Ze is verantwoordelijk voor de opzet van creatief agentschap PUP en BEDROCK, een online magazine voor duurzaam leven. Daarnaast is ze samen met haar man mede-eigenaar van de biologische saladebar-keten SLA.

Ook interessant?