8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Masterclass: relaxed bevallen, zo doe je dat

Masterclass: relaxed bevallen, zo doe je dat

relaxed bevallen

Ja, het kan: relaxed bevallen zonder chemische pijnstilling

Relaxed en zonder al te veel pijn bevallen klinkt als muziek in de oren, maar ook bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het waar Georgina Kwakye voor staat. Bij haar eigen bevallingen gebruikte ze mindfulness-  en hypnobirthing technieken waardoor ze goed om kon gaan met heftige weeën. Het resultaat: een relaxte bevalling.

Lichaamseigen morfine

In haar masterclass vertelt Georgina stapsgewijs wat je kunt doen om zo goed mogelijk met je lichaam mee te werken tijdens de bevalling. De eerste stap is om je angst tijdens je bevalling zoveel mogelijk naar de achtergrond te laten verdwijnen. Door je niet over te geven aan je angst en angstgedachten, help je jezelf zo ontspannen mogelijk te blijven tijdens de bevalling. Hoe lastig dat misschien ook klinkt, er bestaan technieken voor. En als het je lukt rustig te blijven, levert het je ook direct wat op. Een ontspannen lichaam kan namelijk endorfine aanmaken. Dit is een soort lichaamseigen morfine, waardoor je beter kunt omgaan met de intensiteit van de weeën en minder pijn ervaart.

Tot slot vertelt Georgina hoe je meer controle over je bevalling krijgt, voor zover je die in de hand hebt natuurlijk. Kortom, in een paar simpele stappen leer je hoe je een mooie en positieve bevalling kunt ervaren.

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen.
Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Georgina?

Georgina Kwakye is presentatrice, trainer en auteur van het boek “ Ik ga Relaxed bevallen’. Ze geeft al jaren de cursus Relaxed Bevallen met hypnoBirthing en mindfulnesstechnieken aan zwangere vrouwen en hun partner. Met haar cursus en boek helpt ze vrouwen om op een zo natuurlijk en ontspannen mogelijke manier te bevallen en minder pijn en angst te ervaren. Ondertussen is er steeds meer belangstelling voor Relaxed Bevallen en wordt de cursus op steeds meer plekken in Nederland gegeven. Meer informatie vind je op www.relaxedbevallen.nl

bevallen

Ook interessant?