8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - programma - Masterclass: wennen op het kinderdagverblijf

Masterclass: wennen op het kinderdagverblijf

kidsfoundation
De eerste keer naar een kinderdag verblijf is wennen, voor jou en je kind. Het is heel spannend om hem voor het eerst achter te laten. Jij kent je kind tenslotte het beste, weet wat helpt bij inslapen, hoe je kunt zien dat hij moe wordt en op welke manier hij het liefst getroost wordt. 

Zo pak je het aan

Pedagoge Janneke van Lummel vertelt in haar masterclass op het In de wolken Festival hoe je de overgang zo soepel mogelijk kunt laten verlopen. Wat kun jij doen om te helpen, en wat kun je beter laten? Ook is het fijn om te weten wat je mag verwachten van de pedagogisch medewerker. Met deze tips ga je straks met een gerust hart weer aan het werk.

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen. Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Janneke?

Janneke van Lummel is pedagoge en ruim 10 jaar trainer in de kinderopvang. Ze is moeder van drie kinderen. Ze is kritisch, bevlogen en altijd enthousiast. Janneke is onderdeel van KidsFoundation, een organisatie die jarenlange praktijkervaring in de kinderopvang combineert actuele wetenschappelijke inzichten. www.kidsfoundation.nl

Ook interessant?