8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Masterclass: Zo krijgt je baby gezonde zin in eten

Masterclass: Zo krijgt je baby gezonde zin in eten

gezond
Voedingsdilemma’s opgelost: zo krijgt je kind een gezonde relatie met eten

Voeding is een populair onderwerp en dus vliegen de adviezen over gezond voedsel voor je kind je om de oren. Naast dat je kind gezond eet, is het ook belangrijk dat hij met een fijne verstandhouding tot eten opgroeit. Voedingsdeskundige Susanne Verzuu bespreekt in haar masterclass alle fases die je bij je kind tegen kunt komen. Van de smaakontwikkeling in de buik tot de oh zo gevreesde ‘lust ik niet’ -fase. In haar masterclass op het In de wolken Festival vertelt ze hoe je om kunt gaan met onstilbare trek of juist het weigeren van voedsel. Wat zegt de wetenschap hierover, en hoe breng je die adviezen in praktijk? En, ook niet onbelangrijk: met welke trucs verleiden fabrikanten en marketeers jou als ouder tot het kopen van ‘verantwoorde’ voeding?

Lust ik niet

Het menu van Susanne’s masterclass ziet er als volgt uit. Als voorgerecht start ze met een quiz: wat zijn feiten en fabels over voeding? Als hoofdgerecht schotelt ze de beste keuzes in voedsel van baby tot peuter voor. Het nagerecht bevat alle herkenbare dilemma’s over opvoeding en eten, zoals de ‘dat lust ik niet’-fase, ’mijn kind wil geen water drinken’, of ‘bij opa en oma krijgen ze snoep in overvloed – en hoe pak ik dat aan?’

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen.
Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Susanne?

Susanne wil als coach graag alle informatie, adviezen en nieuwe inzichten over voeding en gezondheid filteren. Dit doet ze door de wetenschap te vertalen naar hands-on tips en haalbare duurzame aanpassingen in leefstijl. In haar werk begeleidt ze zowel volwassenen als kinderen naar een gezonde(re) toekomst. Susanne heeft zelf twee dochters.

gezond

Ook interessant?