8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Masterclass: Ojee. Het zijn er twee.

Masterclass: Ojee. Het zijn er twee.


Ouderschap 2.0; als je moeder van een tweeling wordt

Ga er maar aan staan: in plaats van eentje krijg je er twee. Hoe leuk dat ook is, het kan ook beangstigend zijn. Want hoe werkt dat met twee baby’s die tegelijkertijd huilen, poepen en willen eten? En wat als het straks beide eigenwijze peuters zijn?

O jee, hoe werkt dat?

Janneke Jonkman is moeder van een vierjarige meisjestweeling en vertelt eerlijk waar zij zelf tegenaan liep toen ze moeder werd. Dus als je je afvraagt hoe je in de chaos van het tweelingmoederschap in je eigen kracht kunt blijven staan: Janneke beantwoordt al je vragen. Ook vertelt ze welke stappen ze nam om meer balans te vinden in het moeder zijn.

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen.

Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Janneke?

 

 

 

 

 

 

 

 

Janneke Jonkman is moeder van een tweeling, schrijver en docent creatief schrijven. Ze is vooral bekend van haar blogs op Me-to-We en haar onlangs verschenen boek ‘O jee, het zijn er twee’. Op haar website www.mylittledutchdiary.com geeft ze wekelijks antwoord op vragen van tweelingouders in de rubriek ‘O jee, denk mee’ en op haar gelijknamige Instagram (https://www.instagram.com/mylittledutchdiary/) viert ze elke dinsdag #twinmomtuesday. Je kunt haar ook volgen op Facebook.

Ook interessant?