9 t/m 15 oktober 2020 | via website en social kanalen 9 t/m 15 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - zwanger - Nesteldrang? Bij CASA vind je de allerleukste producten voor in huis

Nesteldrang? Bij CASA vind je de allerleukste producten voor in huis

najaar

Ben je al lekker aan het nestelen geslagen en ben je toe aan iets nieuws in huis? Bij CASA vind je dit najaar drie mooie stijlen (natuurlijk met mooie bijpassende producten). In deze woonwinkel vind je een kwalitatief alternatief voor design. Laat je inspireren!

Stijl 1: Silence

Een tipje van de sluier? Het zit h’m in de naam. Kenmerkend voor deze stijl is het minimalisme, sober en strak dus. Of zoals CASA het zelf zo poëtisch zegt: ‘Met Silence gaan we terug naar de essentie, het pure en strikt noodzakelijke.’ Gerecycled glas,  papier, textiel en onbehandeld hout vormen de basis. Het is een basic stijl, waarin metaal, mesh en gebogen staal de hoofdrol spelen. Het kleurenpalet bestaat uit waterkleuren en ton-sur-ton wit. Texturen zoals gekreukt linnen en matte keramiek zijn belangrijk, zij brengen sfeer en verzachten de koelheid. Denk verder aan mooie producten voor in huis met kenmerken als: buisvormen, geperforeerd staal, stevige volumes, transparantie, witte texturen en imperfecties. 

Stijl 2: Bubble

Afgerond en zacht. Stilleven. Nostalgisch.Trendkleur eucalyptusgroen. Dit is in een notendop de stijl Bubble. Het staat voor het ultieme gevoel van ontspanning, van thuis cocoonen. De link met de natuur hoort er bij. Florale accenten dus en een zacht kleurenpalet, met als hoofdkleuren (munt)groen en roze. Afgewassen kleuren, poederstructuren en dégradés. Stoffen in zachte texturen, speelse franjes en keramiek in afgeronde, vrouwelijke vormen. Mag het jou wel wat frivoler? Kies dan voor een subtiele paisley, pastelmarmers of een vrolijk schelpjespatroon. Denk verder aan: blush glas, botanische vormen, paisley-patroon, zacht linnen en interessante texturen. 

Stijl 3: Spice

In het warme Spice-interieur van CASA staan Afrikaanse invloeden centraal. Deze stijl met zijn kenmerkende donkere basis, wordt gekruid met opvallende natuurkleuren zoals olijfgroen, nachtblauw en een heerlijk currygeel. Natuurlijke materialen zoals riet en hout horen hierbij. Stijlvolle handgemaakte manden en donkere meubels zijn het bewijs. Zandkleurige elementen maken het safarigevoel helemaal af. Deze stijl is doordrongen van etnisch geometrische patronen. Je vindt ze terug in textiel en accessoires. Donker linnen, geweven materialen en rituele objecten zoals de djembé zijn hier de eyecatchers. Een echte trendkleur is currygeel.

De leuke meubels van CASA staan ook op het terras op het In de wolken Festival. 

Ook interessant?