8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Snel en simpel jouw mooiste herinneringen bewaren

Snel en simpel jouw mooiste herinneringen bewaren

herinneringen

De groei van je zwangere buik of dat eerste schopje van je ongeboren baby. De onbedoeld grappige uitspraken van je kleuter en die typische uitdrukkingen van je tiener. Állemaal mooie momenten in je leven die je wel voor altijd wil onthouden. Met een invulboek kan dat. Suf? Nee joh! Dit creatieve invulboek ziet er zo tof uit!

In sommige fases van je leven gebeuren er zoveel mooie dingen dat het bijna ondoenlijk is om ze allemaal te onthouden. Denk maar aan een zwangerschap: de groei van je buik, bezoekjes aan de kraamverzorgster en de bevalling. Of aan het eerste jaar van je kindje,  daarin volgen kleine en grote mijlpalen elkaar in een rap tempo op.

Bewaar mijlpalen en momenten

Herinneringen worden nóg leuker in een invulboek! Helemaal met eentje van Studio Ins & Outs. Het bedrijf inspireert je om al je mooie momenten vast te leggen. Er zijn veel verschillende soorten invulboeken, én veel bijpassende accessoires, zoals een mooie achtergrond, passende quote of vrolijke stickers. Zo maak jij in een handomdraai een mooi foto – en invulboek. Vol met jouw meest bijzondere mijlpalen en momenten. 

Irene van Zutphen is eigenaar van Studio Ins & Outs. ‘Als moeder van twee jonge kids weet ik hoe snel de tijd gaat en hoe weinig er van over blijft. En hoe het maken van fotoboeken daar vaak bij inschiet. Daarom heb ik het mijn missie gemaakt om met stijlvolle items, jou te helpen je herinneringen vast te leggen.’

Inspiratietips

Irene barst van de inspiratie: ‘Ik verkoop geen leeg boek. Ik bied inspiratie om de klant te helpen bij het nog mooier maken van het invulboek. Bijvoorbeeld met washi tape, elastieken, stickers en fancy achtergronden.’ Zin om aan de slag te gaan, maar weet je (nog) niet helemaal waar te beginnen? Deze creabea verzamelde al een heleboel inspiratie en slimme tips voor je. O, en ieder kwartaal houdt ze op Facebook een leuke challenge om in 5 stappen van niets naar een mooi gevuld invulboek te gaan.

DIY-verrassing
Leuk: naast mooie invulboeken en accessoires kun je ook thema verrassingsboxen bestellen of een abonnement nemen, waarbij je drie maanden lang elke maand één box krijgt. Daarin zijn originele en handige goodies te vinden voor je invulboek. Handig: Irene maakt bij elke box een inspirerende video met handige DIY-tips.  

Over Studio Ins & Outs
De collectie invulboeken van Studio Ins & Outs is heel uitgebreid, net als de mogelijkheden om het boek te versieren. Een greep uit de boeken die verkrijgbaar zijn: Negen maanden, Kraambezoek, Eerste jaar, Uitspraken, Schoolfoto, Vakanties & Uitjes, Mooie Momenten, Jaarboek, Bruiloft en Oppas. O, en alles wordt met veel zorg en liefde verstuurd. 

Kom langs op de stand van Studio Ins & Outs op het In de wolken Festival en zie met eigen ogen hoe tof de invulboeken zijn. Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?