8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - net mama - Spring maar achterop: dit hippe fietstoeltje mag gezien! 

Spring maar achterop: dit hippe fietstoeltje mag gezien! 

fietsstoeltje

Wat een mijlpaal: je kleintje mag achter- of voorop op de fiets mee! Hup, waar wacht je nog op? Lekker de paden of en de lanen in en samen genieten van de mooie dingen onderweg. Natuurlijk in stijl, met zo’n mooi fietsstoeltje van Urban Iki.

Dutch Design, made in Japan

Urban Iki brengt graag een beetje Iki in je leven! Iki? We horen het je denken. De term komt uit Japan. Het laat zich lastig beschrijven, maar je voelt en beleeft het als je het ziet. Mooi in alledaagse dingen hoort tot het Iki-gevoel. Omdat de roots van het bedrijf in Japan liggen, is er bij de ontwerpers van de hippe fietstoeltjes, alle aandacht voor het design. Het samenbrengen van een goed ontwerp, hoge kwaliteit, gegarandeerde veiligheid, slimme technologie, én een goede prijs, dáár gaat het bij het bedrijf om. Niet zo gek dus dat het fietstoeltje er inmiddels al met heel wat grote, internationale prijzen vandoor ging.

Hippe, betaalbare fietsstoeltjes

Urban Iki fietsstoeltjes zijn er in mooie stoere en zachte kleuren. In de online brandstore kun je er ook zelf eentje in jouw favoriete kleuren samenstellen. Een voorstoeltje voor kindjes van negen maanden tot drie jaar is verkrijgbaar voor 55 euro. Een achterstoeltje voor kinderen van negen maanden tot zes jaar is er al voor 65 euro. Een bijpassend getint windscherm met UV-filter koop je als accessoire voor 29,50 euro. 

Voorop de fiets

Plezier zit in de simpele dingen. Dat is de reden waarom het gebruik van Urban Iki Front Seat heel eenvoudig is. Je monteert voorzitje in slechts vijf minuten. De sluiting van de 5-puntsgordel is ontworpen om makkelijk te openen en te sluiten. Het aanpassen van de voetsteunen kan met één hand. Met je andere hand is de fiets makkelijk en stabiel vast te houden.

Spring maar achterop

Als je besluit de fiets te nemen, wil je snel op pad kunnen. Ook het Urban Iki fietsstoeltje voor achter op de fiets is in vijf minuten te monteren. Door het Click & Go-systeem kun je in een paar seconden na het openen van het veiligheidsslot het fietsstoeltje van de fiets halen. Makkelijk als je een ritje wilt maken zonder een extra passagier achterop. 

De Urban Iki Rear Seat heeft een 5-punts veiligheidsgordel met een sluiting die ontworpen is voor simpel gebruik: twee knoppen indrukken en de sluiting wordt geopend. Alle andere verstellingen van het fietszitje doe je zonder gereedschap en met één hand. Want, zo zegt het bedrijf, ‘wij weten dat je een hand vrij wilt hebben om je fiets stabiel te houden. De moeders en vaders in onze Urban Iki team hebben de fietsstoeltjes natuurlijk op al dit gemak getest.’ 

Getest

Alle Urban Iki fietsstoeltjes zijn uitgebreid getest en voldoet aan de hoge Japanse veiligheidsnormen. Ook het onafhankelijke Duitse instituut TUV heeft ze getest en goedgekeurd volgens de veeleisende EN14344 norm. Gegarandeerd veilig dus!

Kom je ook naar het In de wolken Festival? Daar vind je Urban Iki natuurlijk ook! Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?