8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - net mama - Stapelkorting op kinderkleding: hier word je blij van!

Stapelkorting op kinderkleding: hier word je blij van!

4funkyflavours
Happy shopping: daar zorgen ze bij 4funkyflavours wel voor. Kleur aanbrengen in de wereld, dat doen ze graag. Hier vind je dus kleurrijke en verrassende collecties, voor jezelf en je mini-me.

Sinds 2009 werken de mensen achter de winkel 4funkyflavours met veel enthousiasme aan hun missie om meer kleur in de wereld te brengen. Ze begonnen met relatief weinig ervaring in de mode. Daarentegen hadden ze wel veel kennis van en liefde voor kinderen en hun perceptie van de wereld. Net als een onbedwingbare drang om onderscheidend te zijn. Hun grootste bron van inspiratie? Iedereen is uniek en heeft een eigen karakter en identiteit. Keer op keer proberen ze dat te vertalen naar kleurrijke, spannende en verrassende collecties.

Mix en match

Hun collecties worden ontwikkeld en geproduceerd met veel aandacht voor detail en afwerking. Tel daar een grote diversiteit aan kwalitatieve stoffen bij op die ook nog eens heerlijk comfortabel aanvoelen. Dan krijg je draagbare items waarin je je de hele dag lekker voelt. Alle kledingstukken zijn op verschillende manieren te combineren; je kan het mixen en matchen naar eigen stijl en smaak. Naast een uitgebreide kindercollectie biedt het bedrijf ook een ruim assortiment aan dames- en herenkleding.

En… stapelen maar!

Er zijn zoveel redenen om blij te zijn, zo vinden ze bij het bedrijf. Om de kleine dingen in het leven met elkaar te vieren, heeft 4funkyflavours daarom een verrassing voor je. Als deelnemer aan het In de wolken Festival hebben zij speciale acties op de mooie spullen in hun stand. Lees: extra hoge kortingen, inclusief een extra stapelkorting! Zo krijg je op een kledingstuk tien procent korting, op twee stuks twintig procent en op drie stuks maar liefst dertig procent! De acties zijn ook geldig in hun online outlet!

Ben je erbij?
Kom je ook gezellig ook naar het In de wolken Festival?
Ja, toch? Gezellig, zien we je daar! Bestel snel je kaarten.

Ook interessant?