8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Superorigineel kraamcadeautje? Ga voor een sterrenhemelposter!

Superorigineel kraamcadeautje? Ga voor een sterrenhemelposter!

sterrenhemel

Soms kom je van die producten tegen waarvan je meteen denkt: na-tuur-lijk! En: was ik het maar eerder tegen gekomen. Wie de producten van MrStarskyAmsterdam ziet, is meteen verkocht. Wedden?

Het staat in de sterren geschreven

Hoe gaaf is dit? MrStarskyAmsterdam maakt persoonlijke sterrenhemelposters op basis van tijdstip, locatie en datum. Het zijn posters met de exacte stand van de sterrenop een voor jou bijzonder moment, zoals de geboorte van je kleintje of toen je ‘ja, ik wil’ tegen de allerliefste zei.

Met hun unieke sterrenhemelposters vereeuwig je dus onvergetelijke gebeurtenissen. Bekijk de hele collectie voor elkspeciaal moment én elk interieur op mrstarskyamsterdam.com.

Lekker luxe

Het bedrijf werkt hiervoor samenmet getalenteerde kunstenaars en illustratoren. De nieuwste illustratiestijl is bijvoorbeeld in samenwerking gemaakt met de Amsterdamse mode-illustratrice Sella Molenaar. Zij maakte voor de nieuwe posters twee illustraties waarin verbinding centraal staat en creëerde twee universele beelden waar iedereen zich in kan herkennen.Forever staat voor de band tussen ouder en kind, Togetheris symbolisch voor een bijzondere band tussen twee mensen, zoals geliefden, vrienden en familie.

Zo kun je bijvoorbeeld de sterrenhemel ten tijde van de eerste ontmoeting, een huwelijk of speciaal moment in een vriendschap vereeuwigen. Uniek aan de posters is dat de sterrenhemel in goudfolie is. Dit maakt de designs tot een luxe editie.

Over MrStarskyAmsterdam

MrStarskyAmsterdam is opgericht door Fennechien Greebe en Liesbeth Veen. Wat ooit begon als idee om een tastbare herinnering, zoals de geborduurde geboortetegel, nieuw leven in te blazen, leidde tot one-of-a-kind, personaliseerbare én prachtig geïllustreerde sterrenhemelposters.

Met de lancering van MrStarskyAmsterdam x Sella Molenaar groeit het aanbod in illustratiestijlen en blijft het jonge Amsterdamse merk vernieuwen.

Kom je gezellig naar het In de wolken Festival? Daar vind je de mooie posters van MrStarskyAmsterdam natuurlijk ook! Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?