8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - programma - Vader op komst: een man in de wereld van zwangerschap

Vader op komst: een man in de wereld van zwangerschap

vader
Bij een zwangerschap wordt vaak alles vanuit de vrouw bekeken. Maar mannen zitten natuurlijk net zo goed vol vragen over het nieuwe leven dat eraan komt. Schrijver Willem Bisseling googelde zich suf naar tips en adviezen voor vaders, en besloot uiteindelijk zelf maar een boek te schrijven.

Moderne vader

Op het In de wolken Festival neemt Willem aanstaande vaders en moeders mee in zijn verbazing (en de valkuilen) van de huidige zwangerschapswereld. Van zoetsappige informatie-avonden tot angstaanjagende toestanden in zorgwinkels. Hoe kunnen vaders-in-wording zich optimaal voorbereiden in deze roze wereld? Willem geeft handige to do’s, gespekt met anekdotes vanuit zijn eigen ervaring.

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen. Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Willem?

Willem Bisseling (1982) is literair agent en schrijver. In het dagelijkse leven begeleidt hij honderden auteurs en sluit hij boekendeals voor hen met uitgevers. In 2016 schreef hij met zijn collega Paul Sebes Alweer een bestseller, waarna hij besloot nooit meer een boek te schrijven. De geboorte van zijn dochter in 2018 maakte daar verandering in. Bisseling woont met zijn vriendin en dochter in Amsterdam.

Ook interessant?