8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Voedingskussen en knuffelkussen in één

Voedingskussen en knuffelkussen in één

knuffelkussen
Wat is er toch veel moois te koop voor je kleintje! Dan bedoelen we producten met een doordacht ontwerp, van duurzame materialen en een uiterlijk waar je gewoon geen nee tegen kan zeggen. Neem nou dit multifunctionele kussen van Nanami. Die wil je. 

Beer voor je baby

Dit prachtige knuffelkussen, in heerlijk zacht teddy katoen, in de vorm van een ijsbeer is een voedingskussen. Nou ja, eigenlijk is het een multifunctioneel kussen, want het is namelijk ook geschikt als lekker relaxkussen en voor ondersteuning tijdens je zwangerschap.

Het ijsbeertje wordt Nanook genoemd. Eigenlijk is de beer al een schitterende accessoire op zich en wordt het al vast snel het vriendje van je kindje. Het biedt ook ondersteuning wanneer je kleintje leert zitten. Door je baby tussen de poten te plaatsen, hoef je niet meer bang te zijn dat je kleine zich bezeert als hij of zij achterover of opzij valt. Door je baby op de buik op de ijsbeer te leggen, stimuleer je spelen op de buik en worden de rug- en nekspieren versterkt.

Er zijn nog superveel andere leuke kussens van dit merk. Wat dacht je van het schattig walvisje Momo, het hondje Olly, vos Jiro of paard Mel? Ze zijn er in verschillende mooie kleuren. Het kussen is gemaakt van katoen en de hoes is wasbaar. Lekker praktisch in gebruik dus!

Eerlijk en comfortabel

Het merk Nanami heeft een mooie collectie baby- en lifestyletextiel die geïnspireerd is op de natuur en de Inuit. Wat dat is? Dat is de naam waarmee de Eskimo’s van Groenland en Canada zichzelf aanduiden. De naam Nanami betekent de zeven zeeën. Dit zie je terug in de golfjes in het logo van het bedrijf.

Nanami maakt gebruik van ecologische en natuurlijke materialen. Zo zijn de dekens gemaakt van gerecycled denim en is er voor de badcapes en badjassen gekozen voor een heerlijk zachte badstof. In de slaapzakken en badcapes wordt er gewerkt met organic tricot, het beste materiaal voor je kindje!

Kom je gezellig naar het In de wolken Festival? Daar vind je Nanami natuurlijk ook! Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?