8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - programma - Workshop: spelen met je baby

Workshop: spelen met je baby

spelen
Spelen met je baby is leuk en leerzaam voor je baby. Het ontspant hem, waardoor hij meer open staat voor nieuwe ervaringen en ontdekkingen. Hij leert ervan om naar je te kijken en na te doen.

Echt contact maken

In de workshop vertelt pedagoge Janneke van Lummel wat het ideale speelmoment is, en laat ze zien hoe je signalen van je kind herkent. Ze vertelt hoe bewegen, spelen en samen contact hebben de ontwikkeling van je kind stimuleert. En het fijne is: je kunt meteen met je baby uitproberen of de theorie ook echt werkt.

De workshops op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen. Reserveer wel even je plaats voor de workshop, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Janneke?

Janneke van Lummel is pedagoge en ruim 10 jaar trainer in de kinderopvang. Ze is moeder van drie kinderen. Ze is kritisch, bevlogen en altijd enthousiast. Janneke is onderdeel van KidsFoundation, een organisatie die jarenlange praktijkervaring in de kinderopvang combineert actuele wetenschappelijke inzichten. www.kidsfoundation.nl

Ook interessant?