8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Zo draag je je baby veilig bij je

Zo draag je je baby veilig bij je

dragen
Hoewel je het misschien best zou willen, kan je niet de hele dag je kindje in je armen houden. Al was het maar omdat er met een kleintje in huis genoeg te doen is. Met dit slimme product heb je je baby veilig bij je én heb je toch je handen vrij. 

Stofzuigen, een boodschap doen of een ommetje maken: de CUDL van Nuna maakt het ouders van kleintjes makkelijk. Of je nu een pasgeboren baby’tje hebt of een groter kleintje: je draagt jouw zoon of dochter veilig en comfortabel tegen je aan en kunt toch van alles ondernemen. 

Zo werkt het: heb je een heel jong kindje? Houd hem of haar met het gezichtje naar je toe. Het heeft een geïntegreerde verhoger voor pasgeborenen die makkelijk losritst als je kindje groeit. Als je baby de wereld eenmaal wil verkennen, draag je je kleintje met het gezichtje naar voren. Of op je rug, in het geval van een groeiende peuter.

Slimmerd op je rug

CUDL heeft een slim ontwerp. Verstelbare en gevoerde schouder- en heupbanden zorgen namelijk voor comfort en verspreiding van het gewicht van je baby. De magnetische sluitingen zorgen voor makkelijke en veilige bevestiging. Het heeft een geïntegreerde verhoger voor baby’s jonger dan vier maanden. Het heeft een afneembare hoofd- en neksteun en komt met een verstelbaar zonnekapje voor schaduw.

Eenvoudig, handig en stijlvol

Hoe geven we de baby een plek aan tafel? Het antwoord op die vraag was het allereerste product van het bedrijf Nuna, de ZAAZ stoel werd uitgebracht in 2007. Vanaf daar groeide het bedrijf uit tot een internationaal merk met wortels in Amsterdam. Nuna maakt premium babyproducten waar je jarenlang op kunt vertrouwen. Eenvoudig, handig en stijlvol, het zijn drie criteria die ze hoog in het vaandel hebben staan.

Inspiratie vinden ze trouwens in de praktische kant van het familieleven: ‘Het opvoeden van kleintjes is prachtig en pittig. En vaak allebei tegelijk. Het draait dus niet alleen maar om de kinderen. Wij ontdekten zelf dat als het op babyspullen aankomt, praktisch én mooi de ultieme combinatie voor ouders is. Voor ons bestaat er niks beters dan een slim ontwerp – met doordachte oplossingen – dat ons laat glimlachen,’ aldus de makers van Nuna.

Kom je gezellig naar het In de wolken Festival? Daar vind je Nuna natuurlijk ook! Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?