8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Zó gebruik je een babynestje

Zó gebruik je een babynestje

babynestje
Miss Little maakt en ontwerpt allerlei exclusieve, originele textielproducten voor baby’s en peuters. Zoals deze fijne en prachtige babynestjes die je op verschillende manieren kunt gebruiken.

Miss Little is een web-atelier. Alles wat je hier vindt, is van eigen hand: van boxkleden en kinderkamer-accesoires tot rugzakjes en luxe luiertassen. De producten van Berthina, alias Miss Little, zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Ze worden vakkundig gemaakt en zijn exclusief, dus nergens anders te verkrijgen. Haar producten hebben een gemene deler: ze zijn praktisch van aard, eigentijds en scherp geprijsd. En ze worden ook nog eens met veel plezier gemaakt.

Een babynestje gebruiken

Zo maakt ze bijvoorbeeld schattige en heel handige babynestjes. Die kan je op heel wat verschillende manieren gebruiken, zo vertelt Berthina in dit filmpje. Je kunt het product bijvoorbeeld in de box gebruiken. Daarmee baken je de ruimte wat meer af en voelt de box wat intiemer aan voor je baby. Je kunt het nestje ook naast je op de bank leggen, zodat de baby zicht heeft op jou. Mocht jouw kleintje een onrustige nacht hebben, dan kan je het ook tussen jullie inleggen, aldus Berthina. ‘Je gaat zelf niet zo snel op het nestje liggen, maar de kleine ligt wel in jouw geur en dat is heel vertrouwd voor ze.’ Een laatste tip van de maakster: ’Hoe je het nestje ook gebruikt, doe het natuurlijk onder toezicht.’ 

Een nestje op de groei

Berthina maakt haar babynestjes iets groter dan de originele maatvoering. ‘Ik weet uit ervaring dat ze het eerste half jaar snel groeien. Zo kunnen ze er wat langer in liggen.’ De binnenmaat is veertig centimeter en met de randen meegeteld komt dit op zestig centimeter. De lengte meet zeventig centimeter (binnenmaat), met de randen meegeteld is dat negentig centimeter.

Je vindt Miss Little natuurlijk ook op het In de wolken Festival. Jij komt toch ook?

Ook interessant?