8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Zo maak je van luiers verschonen een feestje

Zo maak je van luiers verschonen een feestje

verschonen

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat een crime kan het soms zijn. Je bewegelijke baby een schone luier geven. Zonder dat er een voetje in die vieze luier verdwijnt of een omrollend kleintje. Met dit aankleedkussen komt daar verandering in…

Je staat er niet bij stil, maar per kind verschoon je maar liefst vijfduizend luiers! Dat zijn er behoorlijk wat. Dat vonden de eigenaren achter het Nederlandse label MOOMU ook. Ralph en Nikita Rijks, samen ouders van drie jongens, zochten na de geboorte van de eerste een kussen dat wat veiliger en mooier was. Maar ze vonden het niet. Dat bracht hen op een idee. Na een lange ontwikkelfase, veel kopjes koffie en uitgebreid testen was het zover; de geboorte van een nieuw aankleedkussen met een prachtig design.

Kussen om te kussen

Het kussen heeft hoge randen voor extra veiligheid. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je kindje minder makkelijk kan rollen. Daarnaast geeft het baby’s een geborgen gevoel. Het oplopende middenstuk is speciaal ontwikkeld om de kans op spugen en zelfs reflux te verminderen. Doordat je kindje op het kussen van MOOMU met het hoofd iets omhoog ligt, zal hij of zij minder snel melk teruggeven. Zo blijft voeding binnen en de kleertjes schoon. Daarnaast kunnen jij en je kindje elkaar veel beter aankijken, wat de interactie bevordert en verschonen een stuk leuker en gezelliger maakt.

Meer van MOOMU

Alle producten van het bedrijf zijn natuurlijk gemaakt van kindvriendelijke materialen, 100% gifvrij en worden zoveel mogelijk natuurlijk geproduceerd. Het kussen is waterdicht en makkelijk schoon te houden. Het bedrijf verkoopt trouwens ook hoezen en inserts. Die laatste zorgen ervoor dat je het mooie design van het kussen blijft zien (alleen het middelste deel van het kussen is bedekt) en heeft een antislip-laag zodat het goed blijft liggen. De hoezen worden in Nederland gemaakt door vluchtelingen uit Syrie en Afrikaanse moeders van het project Aganang  Sewing, wat ‘elkaar versterken’ betekent, in Potchefstroom, Zuid Afrika. 

Jij komt toch ook gezellig naar het In de wolken Festival? Daar wachten zoveel leuke stands, merken en producten op je! Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?