8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - net mama - Zo wordt leren lopen een feestje

Zo wordt leren lopen een feestje

leren lopen
Kleine helden in de luiers willen één ding: vooruit! VTech biedt ze daarbij het perfecte maatje: de Baby Walker. Het kekke karretje onderging onlangs een forse upgrade. Op het In de wolken Festival mag jouw kind hem uitproberen op een speciaal parcours. En dat levert iets leuks op…

Tijdens het festival geeft het trotse bedrijf het product namelijk een relaunch. Er zijn een aantal nieuwe functies en functies waar het bedrijf (gelukkig) aan vasthield. 

Zo kreeg het kleurrijke, oersterke en speelse loopwagentje bijvoorbeeld een hagelnieuw inklapsysteem waardoor de Baby Walker zich voortaan in een handomdraai laat opbergen. Snel en compact. De slimme snelheidsregelaar bleef gelukkig, daardoor voegt het karretje zich precies naar de skills en het fysieke vermogen van jouw kleintje. Wat ook bleef is het afneembare activiteitenpaneel en het telefoontje aan boord. 

Leren lopen is leuk

Leren lopen was nog nooit zo leuk. Knipperende toetsen bovenop het paneel zorgen ervoor dat de speelse lichtjes ook zichtbaar zijn voor je kleintje tijdens zijn of haar dagelijkse wandelingetje met de Baby Walker. Onderweg leren wordt een feestje dankzij de stemmetjes van een puppy, eendje, kikker, bij, vogel, koe en muis.

Laat maar lekker lopen

Op het In de wolken Festival mogen kleintjes h’m helemaal zelf uitproberen op het speciale tapijtparcours dat VTech voor hen uitrolt. Het wordt natuurlijk geen race op snelheid voor deze dappere kleine coureurs, maar wel eentje die ervaring oplevert en hen prikkelt om elke dag stapjes vooruit te maken.

Voor de kleintjes die zich met de Baby Walker op het parcours begeven en hun skills aan papa’s en mama’s tonen, heeft VTech sowieso een klein cadeautje klaarliggen. Ze krijgen namelijk een ZoomiZooz tuimeldiertje, een collector’s item, mee naar huis.

Jij komt toch ook gezellig naar het In de wolken Festival. Zien we je daar?

Ook interessant?