Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - 3 x doen voordat je baby er is

3 x doen voordat je baby er is

Zwanger zijn is een van de mooiste ervaringen. Die negen maanden staan naast genieten van je kleintje in je buik ook in het teken van voorbereidingen. Drie tips die je tijdens je zwangerschap nog wilt doen:

Beeldje van je buik laten maken
Wat jammer dat die prachtige buik straks ook weer verdwijnt. Leg je zwangerschap vast met een 3D- geprint beeldje van Bellyprint. Een mooie herinnering voor jou maar ook superleuk voor je kindje later.

Een geboortefotograaf regelen
Nog iets wat je nu je nog zwanger bent kunt regelen; een geboortefotograaf. Want deze prachtige ervaring kunnen professionele geboortefotografen vereeuwigen op beeld. Je bevalling is misschien wel de meest intense momenten die jij (en je partner) meemaken, vastleggen dus!

Zwangerschapscoaching voor jouw moederschap
Voor vrouwen start de overgang naar het moederschap al tijdens de zwangerschap, je gaat je anders voelen en meer identificeren met andere moeders. Een mooie periode om te leren bewuste keuzes te maken, passende bij jouw ambities en identiteit. Gebruik jouw waarden en overtuigingen om jouw moederschap vorm te geven. Best9moms helpt je de ultieme balans in het moederschap te vinden.

MEER OVER DE DIGITALE EDITIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben een week lang geweldige aanbiedingen.

Volg ons ook op Facebook en Instagram zodat je zeker weet dat je niks mist!

Ook interessant?