Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - 6 musthaves voor je kraamperiode

6 musthaves voor je kraamperiode

Sommige dingen zijn te handig om niet in huis te hebben of te fijn om te weten als je een kleintje verwacht. In dit lijstje vind je onmisbare items voor tijdens de kraamperiode en daarna!

De Basisbabybox
Wat een speurwerk om de perfecte babyuitzetlijst bij elkaar te vinden. Dankzij hun jarenlange ervaring in de kraamzorg kun je bij Basisbabybox zorgvuldig samengestelde pakketten bestellen. Dat bespaart jou een hoop gedoe en kun jij je richten jezelf en je baby. Wil je er ook beddengoed, een spreitje of SwaddleMe bij, dan kan dat ook. Bij Basisbabybox hebben ze bovendien leuke kleding in prematuren-maatjes, iets wat niet zo makkelijk te vinden is.

Favoriete fles
Geef je (naast borstvoeding)flesvoeding en heeft je baby last van krampjes? De anti-colic S-flessen van Difrax zijn speciaal gemaakt om te voorkomen dat er lucht meekomt bij het drinken. De tepelvormige flessenspeen met soft-coating heeft een hoog acceptatiegehalte. Hierdoor is de anti-colic S-babyfles zeer geschikt om borstvoeding en flesvoeding te combineren. Een must om in huis te hebben dus!

In balans met essentiële oliën
Tijdens en na je zwangerschap is goed voor jezelf zorgen heel belangrijk. Want, hoe beter jij in je vel zit, hoe meer tevreden je baby op de wereld komt. Essentiële oliën kun je gebruiken om je te ontspannen en te verbinden met het kindje in je buik. En heb je last van zwangerschapsmisselijkheid of je baby van krampjes, onrust of groeipijn, dan verlichten oliën de klachten. Op Puur met Olie adviseert eigenaresse Alka Jongsma welke essentiële oliën je voor jezelf en je baby kunt gebruiken.

Vitamines en mineralen van Yummigums
Voor, tijdens en na de zwangerschap heeft je lijf heeft meer vitamines en mineralen nodig dan normaal. Speciaal voor moeders (to be) zijn er de Yummygums Mommy; een vitaminegummie met papayasmaak. Ze bevatten exact de juiste dosering foliumzuur en vitamine D3 die geadviseerd wordt door De Gezondheidsraad. Superlekker en gezond.

Ontspannen badderen
Als je kleintje de eerste keer in bad of onder de douche gaat is dat een heelijk moment. Invented4kids heeft de ideale Hands Free Badcape en de Baby Shower Glove; een extra lange washand voor meer grip op je baby tijdens het douchen. Zo sta je niet met zo’n piepklein hummeltje te glibberen onder de douche en kun je lekker ontspannen badderen.

Handig Doedoe-kje
Dit doekje is zo’n item wat je continue bij je wilt hebben en wat een grote kans maakt om het favoriete knuffeldoekje van je kleintje te worden. Het Doedoe-kje van With a touch of Rose fungeert als spuugdoekje en ligt goed over de schouder dankzij de ronde vorm. Je kunt het als slab gebruiken of als speendoekje. Met de drukknoopjes kun je de speen schoon opbergen of je maakt het doekje ermee vast aan de kinderwagen. En met een knoopje erin is het doedoe-kje ook een heerlijk knuffeldoekje. Kindjes het gewoon in hun mond stoppen want er zijn tijdens het productieproces  geen chemicaliën e.d. gebruikt (GOTS –gecertificeerd).

SHOPPEN OP HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. We brengen meer dan 50 geweldige online workshops, inspirerende webinars en een heleboel aanbiedingen bij je thuis. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte.

 

Ook interessant?