Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Darmkrampjes? Met deze fles voorkom je dat

Darmkrampjes? Met deze fles voorkom je dat

Grote kans dat je jouw kleintje ook uit een fles laat drinken het eerste jaar. Ook als je borstvoeding geeft is een fles (afgekolfde) melk geven handig. Maar welke fles kies je? Difrax is de best verkochte drinkfles van Nederland. En dat is niet voor niets.

De Difrax S-fles is de nummer 1 babyfles in Nederland
Babyflessen zijn onmisbaar in het eerste levensjaar van je baby. Je geeft er je baby afgekolfde borstvoeding of flesvoeding mee. Zo kan bijvoorbeeld ook je partner de voeding geven, zodat jullie de intieme voedingsmomenten met je baby samen delen. Bij Difrax vind je de anti-colic S-fles: de ideale babyfles tegen darmkrampjes. De tepelvormige flessenspeen met soft-coating heeft een hoog acceptatiegehalte. Hierdoor is de anti-colic S-babyfles zeer geschikt om borstvoeding en flesvoeding te combineren. De Difrax anti-colic S-fles is de best verkochte drinkfles van Nederland.

Meer over Difrax
Difrax is opgericht in 1967 en uitgegroeid tot het Nederlandse A-merk en marktleider in het segment babyflessen én fopspenen. De producten worden met zorg en aandacht gecreëerd om ouders een handje te helpen.

DE DIGITALE EDITIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis (!) online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben een week lang geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Alle online sessies zijn te bekijken via de site of social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je aan voor het webinar over anti-collic flessen van Difrax of bekijk het hele programma. Na aanmelding ontvang je een bevestingsmail in je inbox met een link naar het online event. Leuk dat je erbij bent!

Ook interessant?