Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - De drie fijnste slaapplekjes voor je pasgeboren baby

De drie fijnste slaapplekjes voor je pasgeboren baby


Pasgeboren baby’s slapen de eerste periode wel meer dan 16 uur per dag. En dat doen ze het liefst zo geborgen mogelijk. Daarom zijn ideale slaapplekjes voor jouw kleine onmisbaar. 

Draagdoek of draagzak
Een baby heeft veel nabijheid nodig en jij als ouder bent waarschijnlijk zijn favoriete slaapplekje. Dan is een draagdoek dé uitkomst. Je kleintje kan lekker tegen jou aan in slaap vallen en jij kan nog alle kanten op. De draagspecialist heeft prachtige draagdoeken en draagzakken van de mooiste stoffen.

Geborgen en veilig in een babynestje

Je baby ligt heerlijk warm en geborgen in een babynestje. Een babynestje in de box is een beschut plekje voor een middagdutje. In principe mag een babynestje alleen onder toezicht gebruikt worden. EVEkids maakte het éérste babynestje in Nederland waar jouw kindje ook ’s nachts in mag slapen. De wanden en bodem zijn geproduceerd van een duurzame en ademende vulling en zorgen voor een gezonde, veilige en geborgen slaapomgeving.

Bedje van netstof

Niet een bedje met harde randen maar een heerlijk zacht bedje van netstof, dat is pas fijn voor je kleintje. Het BabyBjörn Ledikant is in twee hoogtes verstelbaar en te gebruiken van 0 t/m 2 jaar. De zijkanten zijn van luchtige en zachte netstof, wat het bed koel houdt en helpt een veilige slaapomgeving te creëren. Baby’s slapen immers het best en het veiligst in een frisse ruimte. De zachte netstof zorgt bovendien voor een goede luchtcirculatie. Oh en, het is ook nog eens een supermooi bedje wat vast geweldig staat in jouw babykamer.

BEN JE OOK BIJ HET IN DE WOLKEN FESTIVAL?

Het In de wolken Festival vindt dit van 9 t/n 15 oktober online plaats. De hele week kun je genieten van meer dan 50 gratis online workshops, inspirerende webinars en Instagram sessies. De mooiste merken en een overvloed aan aanbiedingen brengen we dit jaar gewoon bij jou thuis. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram en je weet zeker dat je alles van de online editie van het In de wolken Festival meemaakt.

Ook interessant?